fbpx

5 hauskaa teemaa yritystapahtumaan

Yritystapahtumilla kannattaa olla teema, mutta se ei ole pakollista. Teema luo yritystapahtumasta onnistuneen kokonaisuuden. Suosittelemme joka tapahtumaan teemaa, sillä sen pohjalta on myös helpompi suunnitella tapahtumaa eri osa-alueilta. Teemaa valittaessa on hyvä miettiä, millainen kohdeyleisö on ja minkälainen teema vetoaa heihin. 

Teeman valintaan vaikuttaa myös budjetti, tapahtumapaikka ja vuodenaika. Puutarhajuhlia on hankala toteuttaa talviaikaan tai hienompaa gaala-iltaa pienellä budjetilla. 

Kun teema on valittu, voidaan sitä hyödyntää koko tapahtuman kulussa. Kutsuissa, ohjelmassa, ruokailussa, juhlatilassa ja pukeutumisessa. Oikeastaan kaikessa tapahtumaan liittyvässä. 

Kerromme tässä artikkelissa 5 erilaista ja hauskaa teemaa yritystapahtumaan.

Puutarhajuhlat

Puutarhajuhlat tuovat mieleen rennon kesä- tai syysillan työkavereiden kanssa. Ulos katettu ruoka- ja juomatarjoilu, sekä rentoa yhdessä vietettyä aikaa. Syksyllä iltojen pimentyessä, saadaan valaistuksella aikaan tunnelmallinen tapahtuma. Inspiraatiota ja ideoita voi hakea esimerkiksi Pinterestistä puutarhajuhlien järjestämiseen. 

Tv-ohjelmat

Teemaksi voi myös valita jonkin tv-ohjelman, esimerkiksi Selviytyjät. Lähtekää yhdessä yöpymään metsän keskelle. Laatikaa yhdessä lista, mitä tavaraa saa ottaa mukaan. Ohjelmaksi voidaan suunnitella erilaisia palkintotehtäviä, josta voi voittaa jotain luksusta päivään. 

Tv-ohjelmia on monia, mistä voi hakea inspiraatiota. Esimerkiksi Idols, Diili tai MasterChef. 

Beach Party 

Beach Party teema sopii hyvin kesään. Teemaan on helppo yhdistää kesäinen ja ranta teemainen koristelu, ruokailu, ohjelma ja juomat. Heittäkää leit kaulaan ja nauttikaa hyvästä ruuasta ja kylmästä juotavasta. 

Black&White Party

Teema, jossa kaikki on mustavalkoista. Pukeutuminen, somistukset, kutsut ja ruuat voivat kaikki olla mustavalkoista. Teema sopii hyvin juhlallisempaan yritystapahtumaan ja luo tapahtumasta upean kokonaisuuden. 

Yrityksen gaalaillat eri vuosiluvuilla

Hienostunut gaalailta sopii moneen yritystapahtumaan. Gaalailtaan on helppo yhdistää eri vuosilukuja. Esimerkiksi 20-luku jossa salakapakat tarjosivat virkistävää juomaa ja jazz soi!

Teemaa voidaan hyödyntää kaikessa tapahtuman eri osa-alueissa. Suosittelemme ehdottomasti valitsemaan tapahtumaan jonkin teeman, jonka ympärille rakentaa tapahtuman. Autamme mielellämme teeman valitsemisessa ja tapahtuman suunnittelussa!