fbpx

YHTEISTYÖKUMPPANIMME

Juhlatilat

Onko teillä tapahtumatila etsinnässä? Teemme yhteistyötä seuraavien Keski-Suomessa sijaitsevien tapahtumatilojen kanssa. 

Tarjoamme tapahtuma- ja ohjelmapalveluita alla olevien yhteistyökumppaneiden tiloissa. 

Voit ottaa suoraan yhteyttä juhlatilaan tai kysyä meiltä lisätietoja. 

Savutuvan Apajan uniikki miljöö henkii vanhan Suomen tarinaa. Pihapiirissä on yli 30 keskisuomalaista talonpoikaisrakennusta, joista vanhin on peräti yli 250 vuotta vanha. Apaja tarjoaa tilat yli 200 vieraalle. Varattavanasi on useita erikokoisia tiloja sekä rantasaunat ulkoporealtaiden kera.
Revontulesta löydät kaiken tarvitsemasi onnistuneen kokous- tai virkistyspäivän järjestämiseen. Järviluonnon äärellä sijaitsevat kokoustilat tarjoavat inspiroivan ympäristön kokouksille. Monipuoliset majoitusvaihtoehdot sijaitsevat kaikki vain muutaman askelman päässä kokoustiloista ja muista palveluista.
Vaarunhovin päätalo pitää sisällään koulutustilan, ruokasalin, juhlasalin sekä pappilan. Ruokasali, juhlasali sekä pappila ovat yhdistettävissä toisiinsa pariovin. Varattavanasi on myös tunnelmallinen, hirsinen, rantasauna kirkasvetisen Päijänteen rannalla. Lisäksi pihapiiristä löytyy tansseihin ja ulkoseminaareihin soveltuva lato AV-välinein.
HimosLomat sijaitsee hyvien yhteyksien varrella keskellä Suomea 9-tien varressa. Himokselle pääsee helposti niin autolla, bussilla kuin junallakin. Himos on kansainvälinen, ympäri vuoden sykkivä lomakeskus, joka tarjoaa asiakkailleen positiivisia yllätyksiä, raikkaita fyysisiä ja henkisiä elämyksiä.
Vehryt Nouka on uusi juhlatila Noukanniemessä. Noukanniemen edellinen hotelli-ravintola muuttui uusien yrittäjien ja kevään remontin myötä Vehryt Noukaksi. Remontoidusta rakennuksesta löytyy nyt iso pääsali, kaksi kokouskabinettia, lounge-tila saunoineen ja ulkoporeammeineen. Pääsaliin mahtuu juhlimaan kerrallaan 100 henkilöä.
Maalaisidentiteettiä hehkuva Villa Jääskelä hurmaa aitoudellaan. Villa Jääskelä sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella vain 14 kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta. Villa Jääskelässä voit nauttia rauhallisesta maalaismiljööstä ja upeista luontonähtävyyksistä Päijänteen rantamaisemissa.
Taulun Kartanon kartanomiljöössä nautitte luonnon keskellä työskentelyrauhasta ja arjesta erottuvasta tunnelmasta. Monipuoliset ryhmätyötilat ja virkistävät aktiviteetit luovat mahdollisuuksia kokouspäivän ohjelmaan.

Hurmaava Harmooni sijaitsee historiallisessa rakennuksessa Jyväsylän keskustassa. Juhlava Harmoonisali soveltuu 100 henkilölle ja ainutlaatuinen Aapelin sali enimmillään 40 henkilölle. Harmoonin aurinkoinen puutarhaterassi puolestaan tarjoaa rauhallisen keitaan keskellä kaupunkia.
Ekologisesta Kartano Kievarista löytyy niin kokous- kuin juhlatiloja ja tilaussauna Juhlatiloihin mahtuu kymmenistä juhlavieraista satoihin juhlavieraisiin. Myös ravintola- ja majoituspalvelut onnistuvat käden käänteessä. Osa majoitushuoneista sijaitsee hauskasti kesäteatterin katsomon alla, osa vanhassa tiilitalossa.

Juhlatalo Juurikkasaari

Juhlatalo Juurikkasaaressa järjestetään vuosittain iso liuta yritystilaisuuksia alle kymmenen hengen kokouksista ja virkistäytymispäivistä aina tuhannen hengen kongresseihin ja vuosijuhliin. Kaikki tapahtumat järjestetään ilolla ja sydämellisesti 15 vuoden kokemuksella. Juurikkasaareen mahtuu 380 ihmistä ruokailemaan ja kesällä tilat mahdollistavat jopa 1500 hengen tilaisuudet.

Elämykset ja aktiviteetit

DeLoreanin Cocktailkoulu sopii niin virkistyspäivien, polttareiden kuin pikkujoulujen ohjelmanumeroksi. Cocktailkoulun yhteyteen sopii erinomaisesti Evendan cocktailjooga. Kysy lisää!

Haluatko juhlatilasi tai elämyksesi sivulle esille?
Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!