fbpx

Helppo ja valmiiksi suunniteltu tyhy-päivä​

Viihtyisät tilat, hyvää ruokaa, hauskaa ohjelmaa ja tapahtumatuottaja huolehtimaan tapahtuman sujuvuudesta. Kaikki yhdestä paikasta ja valmiiksi suunniteltuna. Tämän helpompaa henkilöstötapahtumanne varaaminen ei voi olla! 

 Valmis paketti sopii niin tyhy-, kuin tykypäiviin, kesäjuhliin, henkilöstöpäiviin kuin mihin tahansa yritystapahtumaan. Näppäile haluamasi vaihtoehdot hintalaskuriin ja varaa valmis paketti porukallenne. Hintalaskurin löydät sivun lopusta.

Paketti on toteutettu yhteistyössä Crazy Townin tapahtumatilojen kanssa. Tapahtumatilat sijaitsevat Jyväskylän keskustassa.

Mikäli kaipaatte erilaista tapahtumatilaa, ruokaa tai ohjelmaa, suunnittelemme tapahtumat myös toiveidesi pohjalta. Lue lisää täältä

 

Tyhy-päivä Crazy Townilla

Huom. Palveluiden saatavuudet tarkistettava.

Tapahtumatilat

1. Learning Cafe, Crazy Town

Tila on kooltaan 117 m2 ja sinne mahtuu mukavasti noin 40-50 henkilöä. Tila on modernit ja helposti muunneltavissa tapahtuman luonteen mukaan.Tapahtumia varten tilassa on käytettävissä suuri näyttö, HDMI-kaapeli, äänentoisto, astiat 30:lle henkilölle sekä fläppitaulu. Learning Cafe on osa Crazy Townin yhteisöllisiä työtiloja, mutta ulkopuolisen tilaisuuden ajaksi tila saadaan rajattua pois muilta käyttäjiltä. Tila sijaitsee aivan keskustan ytimessä. osoitteessa Kauppakatu 39, Jyväskylä. Tilaan saa tuoda omat juomat. Hinta 650€ + alv

2. Alatori, Crazy Town

Tila on erittäin moderni ja muuntautumiskykyinen useita eri käyttötarkoituksia varten. Kooltaan se on on 147m2. Tilaan mahtuu istuen yhteensä noin 200 henkilöä, joista pöytiin 135 henkilöä ja noin 60 henkilöä katsomoportaisiin. Alatorilla tapahtumiin ja tilaisuuksiin on käytettävissä videotykki, äänentoistolaitteet, 5 kpl mikrofoneja sekä fläppitaulu. Alatori on osa Crazy Townin asiantuntijayhteisöä, joten tilaa ei saa täysin suljetuksi. Alatorin vuokraan kuuluu myös Showroom, jota voi käyttää mm. vieraiden vastaanottamiseen. Tila sijaitsee aivan keskustan ytimessä. osoitteessa Kauppakatu 39, Jyväskylä. Tilaan saa tuoda omat juomat. Hinta 750€ + alv

Ruoka - Willman's Catering

Menu 1

- Caesarsalaattia, parmesanjuustoa ja leipäkrutonkeja
- Yrttimarinoitua kirsikkatomaattia ja buffalomozzarellaa
- Coleslawia
- Pulled pork burger: mausteista, revittyä possua BBQ-kastikkeessa ja hampurilaissämpylöitä (vegaaninen: härkistä BBQ-kastikkeessa)
- Lohkoperunaa ja chipotlemajoneesia
- Suklaabrownie ja suolakinuski

Menu 2

- Värikästä vihersalaattia, marinoitua kirsikkatomaattia ja kurkkua, salaatinkastike
- Caesarsalaattia, pariloitua kananpoikaa, parmesanjuustoa ja leipäkruronkeja
- Savulohi-kasvissalaattia
- Ylikypsää possua ja punaviinikastiketta
- Perunagratiinia ja kauden kasviksia
- Vadelma-juustokakkua, kahvia ja teetä

Hintaan sisältyy ruokien toimitus sekä ruokailu- ja tarjoiluastiat.

Tarjoilupalkkio 34,00 €/h/tarjoilija. Veloitus toteutuneiden työtuntien mukaan sis.esivalmistelut juhlapaikalla, tarjoilutyö ja loppusiivous.

Tiimiyttävät aktiviteetit

Suurmasteri, kesto 1,5 h

Hauska tiimityöskentelyyn perustuva joukkuekisa missä suoritetaan mitä haastavampia tehtäviä, joista joukkueiden täytyy suoriutua mahdollisimman kekseliäästi. Tehtävinä voi olla mm. Kuinka näyttävän domino-efektin saatte rakennettua? Kilpailussa on tuomari, joka arvioi joukkueiden suoritukset. Kekseliäin joukkue voittaa! Suurmasteri sopii kaikille, jotka haluavat haastaa luovaa ajattelua ja nauraa takuuvarmasti!

Farmin Kingi, kesto 1,5 h

Ketkä ovat farmin kingejä? Loistava tiimityöskentelyyn perustuva joukkuekisa, jossa päästään kisaamaan esimerkiksi naulojen tarkkuuslyönnissä, vanhojen maalaisesineiden tietokilpailuissa sekä muiden haasteiden parissa. Haasteissa päästään käyttämään niin tietoa, tarkkuutta ja arviointikykyä. Sopii kaikille, jotka haluavat kisailla monella eri osa-alueella!

Fiksut, nokkelat ja terävät, kesto 1h

Uudenlainen tietovisa haastaa ajattelua eri tavalla. Vaikka yleistietämyksestä on hyötyä, ei se tällä kertaa ratkaise voittajia! Neljästä osiosta koostuva visailu käydään tiimeissä. Osioissa pohditaan vastauksia eri kategorioiden kysymyksiin, ratkaisuja esinevihjeiden avulla sekä kuunnellaan tarkalla korvalla mysteeriääniä. Eniten pisteitä haalinut joukkue voittaa!

Esiintyjät

Nelosolut

Laatua, energiaa & tunteita! Nuorekas, kokenut viiden hengen yhtye Jyväskylästä jolle tärkeintä on, että yleisö viihtyy.

Bändin vahvuutena on energisyys, eloisa live-esiintyminen sekä kyky hoitaa erilaisia tapahtumia joihin livemusiikkia tarvitaan! Yhtye on neljän vuoden toiminnan aikana suorittanut yli 100 keikkaa ympäri Suomea erilaisissa tapahtumissa.

Biisilista kattaa niin kotimaiset kuin ulkomaisetkin rock/pop klassikot useiden vuosikymmenten takaa aina tähän päivään saakka! Menevämpi rock tai grunge hoituu myös.

Tapahtumatilan somistus - yhteistyössä Partyland

Ilmapallokimput 2kpl
2kpl x 11:sta pallon ilmapallokimput haluamassasi väreissä (sisältää pallot, narut ja painot) Hinta 68,25€ + alv

Ilmapallokimput 8kpl
8kpl x 5:en pallon ilmapallokimput joulun väreissä (sisältää pallot, narut ja painot) Hinta 136,50€ + alv

Sata palloa kattoon
Pallot kiinnitetään kauniilla naruilla. Sopii erityisesti Alatorille. Hinta 294€ + alv
Kuvausseinä
Kuvausseinä backdrop verholla. Kolme foliopalloa kuvausseinän yhteyteen (sisältää pallot, painot ja narut) Hinta 346,50€ + alv

Hintoihin sisältyy toimitus sekä mahdollinen purku.

Tapahtuman organisointi - Evenda

Huolehdimme, että tapahtumastanne tulee onnistunut joka muistetaan vielä pitkään. Hintaan sisältyy palveluiden saatavuuden tarkistaminen, viestintä ja käytännön asioista sopiminen eri toimijoiden kanssa, tapahtumatilan valmistelu ja tapahtumatilan siivous.

Hintalaskuri