fbpx

MEISTÄ

Tarinamme alkoi, kun tutustuimme Jyväskylän Tiimiakatemialla yrittäjyyden ja tiimijohtamisen linjalla. Löysimme toisemme tehdessämme tapahtumia jo koulutuksen aikana. Meillä kaikilla on yhteinen ajatus: haluamme tulevaisuudessakin viihdyttää, luoda elämyksiä ja tuoda ihmisiä yhteen tapahtumien muodossa. Meillä oli yhteinen unelma, että jonain päivänä olemme yrittäjinä omassa tapahtumatoimistossamme. 

Evenda Oy on perustettu huhtikuussa 2020 keskelle pahinta koronakurimusta. Emme antaneet koronan olla esteenä lähteä kohti unelmiamme. Meillä oli hienoja tapahtumia sovittuna keväälle ja kesälle, mutta jouduimme harmiksemme perumaan osan tai siirtämään ne toiseen ajankohtaan. Olemme  yrittäjiä, jotka muutosten edessä keksivät paljon uusia ideoita ja konsepteja ja lähdemme toteuttamaan niitä.

ARVOT

Arvot eivät ole meille sanoja nettisivuilla tai toimiston seinällä. Ne ovat meidän tapoja toimia.

IDEARIKKAUS JA INTO

Kehitämme jatkuvasti uusia ideoita. Ideointimme on monipuolista ja hulluttelevaa, mistä syntyy paras mahdollinen kokonaisuus, asiakkaan tavoitteiden mukaisesti. Tapahtumat ovat se, mistä me innostumme. Teemme sitä mistä tykkäämme ja minkä parhaiten osaamme.

IHMISTEN YHTEENTUOMINEN JA TODELLISUUS- PAKOISUUS

Mielestämme tapahtumat ovat paras tapa vaikuttaa ihmisiin. Tapahtumien avulla haluamme edistää yrityksen yhteisöllisyyttä sekä hyvinvointia, liiketoiminnan kasvattamista ja brändin vahvistamista. Tapahtumilla luomme ihmisille mieleenpainuvia elämyksiä. 

JATKUVA KEHITTYMINEN JA ROHKEUS

Kokeilemme rohkeasti uutta ja reflektoimme oppimaamme. Panostamme jatkuvaan oppimiseen ja kouluttautumiseen. Haluamme pysyä aallonharjalla. Tartumme rohkeasti uusiin haasteisiin!