fbpx

Tapahtumien takana

Kiva, että löysit luoksemme! Evenda sai alkunsa meidän yhteisestä unelmasta; haluamme tarjota puitteet ihmisten välisille kohtaamisille. Mielestämme jokainen ansaitsee työpaikan, jossa aidosti viihtyy ja tapahtumat ovat yksi keino vaikuttaa sekä viihtyvyyteen että jaksamiseen. Haluamme osaltamme luoda Suomeen maailman mukavimpia työpaikkoja!

Annamme aina kaikkemme, jotta voimme olla ylpeitä tapahtuman lopputuloksesta. Ylitetty asiakaskokemus on meille bensaa liekkeihin. Keskitymme tarjoamaan takuuvarmaa naurua, tiimihenkeä ja tunnekokemuksia. Tapahtumia, joista puhutaan vielä pitkään. Vain ja ainoastaan hyvässä mielessä!

Luova ongelmanratkaisu on tekemisemme kulmakivi, perustimmehan tapahtumatoimiston korona-aikana, jolloin livetapahtumia ei edes saanut järjestää. Se, jos mikä opetti toimimaan ratkaisukeskeisesti. Toimimme ilon ja energisyyden kautta, myös pahimman paineen alla. Voimme kertoa paljonkin, mutta parhaiten meitä kuvailevat asiakkaamme. Kurkkaa täältä, mitä he ovat meistä sanoneet!

Tuu seuraamaan meidän arkea🥳

ja nappaa samalla parhaat vinkit tapahtumien järjestämiseen