fbpx

MEISTÄ

Olemme kolmen henkilön tapahtumatoimisto Jyväskylässä. Kuvassa vasemmalta oikealle on Johanna, Ida ja Elina.

Tarinamme alkoi siitä, kun tutustuimme Jyväskylän Tiimiakatemialla yrittäjyyden ja tiimijohtamisen linjalla. Löysimme toisemme tehdessämme tapahtumia jo koulutuksen aikana. Meillä kaikilla oli yhteinen ajatus: haluamme tulevaisuudessakin luoda elämyksiä ja tuoda ihmisiä yhteen tapahtumien muodossa.

Evenda Oy on perustettu huhtikuussa 2020 keskelle pahinta koronakurimusta. Emme antaneet sen olla esteenä tehdä unelmatyötämme, vaan kehitämme jatkuvasti uusia tapoja kokea elämyksiä.

ARVOT

Arvot eivät ole meille sanoja nettisivuilla tai toimiston seinällä. Ne ovat meidän tapoja toimia.

IDEARIKKAUS JA INTO

Kehitämme jatkuvasti uusia ideoita. Ideointimme on monipuolista ja hulluttelevaa, mistä syntyy paras mahdollinen kokonaisuus, asiakkaan tavoitteiden mukaisesti. Tapahtumat ovat se, mistä me innostumme. Teemme sitä mistä tykkäämme ja minkä parhaiten osaamme.

IHMISTEN YHTEENTUOMINEN JA TODELLISUUS- PAKOISUUS

Mielestämme tapahtumat ovat paras tapa vaikuttaa ihmisiin. Tapahtumien avulla haluamme edistää yrityksen yhteisöllisyyttä sekä hyvinvointia, liiketoiminnan kasvattamista ja brändin vahvistamista. Tapahtumilla luomme ihmisille mieleenpainuvia elämyksiä. 

JATKUVA KEHITTYMINEN JA ROHKEUS

Kokeilemme rohkeasti uutta ja reflektoimme oppimaamme. Panostamme jatkuvaan oppimiseen ja kouluttautumiseen. Haluamme pysyä aallonharjalla. Tartumme rohkeasti uusiin haasteisiin!