fbpx

OHJELMAA YRITYSTAPAHTUMIIN

Evendan rennot ja hauskat ohjelmanumerot tarjoavat takuuvarmaa naurua ja yhdessä tekemistä yrityksenne yhteisiin hetkiin. Ohjelmat sopivat niin henkilöstöpäiville, pikkujouluihin, tyhy- ja tykypäiville tai mihin hetkeen vain kun haluatte viettää työyhteisön kesken yhdessä aikaa. 

Kaikkia ohjelmia on mahdollista toteuttaa myös suuremmalle ryhmäkoolle. 

Katso ohjelmanumerot pikkujouluihin täältä.

Tutustu ohjelmanumeroihin alhaalta! Hintoihin lisätään alv 24%.

Olutjooga, kesto 0,5h (Ulko- tai sisäohjelma)

Olutjooga on joogaa rennolla meiningillä, samalla maittavaa juomaa siemaillen. Olutjooga sopii kaikille, sillä se ei vaadi aiempaa kokemusta. Tärkeintä on hyvä asenne ja se, että olut pysyy lasissa sen suuremmin läikkymättä. Jooga voidaan toteuttaa millä tahansa juomalla, esim. kahvilla tai skumpalla.

Suurmasteri, kesto 1,5 h (Ulko- tai sisäohjelmana)

Loistava tiimityöskentelyyn perustuva joukkuekisa missä suoritetaan mitä haastavampia tehtäviä, joista joukkueiden täytyy suoriutua mahdollisimman kekseliäästi ja heittäytyen. Tehtävinä voi olla mm. Kuinka näyttävän domino-efektin saatte rakennettua? Kilpailussa on tuomari, joka arvioi joukkueiden suoritukset. Kekseliäin joukkue voittaa! Suurmasteri sopii kaikille, jotka haluavat haastaa luovaa ajattelua ja nauraa takuuvarmasti!
SUOSITUIN!

Farmin Kingi, kesto 1,5 h (Ulko- tai sisäohjelmana)

Ketkä ovat farmin kingejä? Loistava tiimityöskentelyyn perustuva joukkuekisa, jossa päästään kisaamaan esimerkiksi naulojen tarkkuuslyönnissä, vanhojen maalaisesineiden tietokilpailuissa sekä muiden haasteiden parissa. Haasteissa päästään käyttämään niin tietoa, tarkkuutta ja arviointikykyä. Sopii kaikille, jotka haluavat kisailla monella eri osa-alueella!

Epic Race, kesto 2 h (Ulko-ohjelma)

Kilpailijat jaetaan joukkueisiin ja jokaiselle joukkueelle annetaan kartta, jonka avulla suunnistetaan ensimmäiselle rastille. Rasteilla ryhmä suorittaa annetun taktisen tehtävän ja saa ohjeet seuraavalle rastille. Ensimmäinen joukkue maalissa voittaa. Epic Race sopii kaikille, jotka kaipaavat vauhdikasta kisailua!

Aikakausien kamppailut, kesto 1,5h (Ulko- tai sisäohjelmana)

Nykyajan trendit vastaan vanhat ja vakaat perinteet; Nyt kamppaillaan aikakausien kesken! Aktiviteetissä ryhmät kisailevat toisiaan vastaan eri aikakausiin liittyvissä tehtävissä. Tehtävinä mm. tiimihiihtoa (ulko-ohjelmassa), tietovisa eri vuosikymmeniin liittyen ja tarkkuuslajeja. Mikä joukkue selvittää itsensä aikakausien mestariksi? Aktiviteetti sopii erityisesti ryhmille, joissa on keskenään eri ikäisiä osallistujia.
UUTUUS!

Peruutusehdot ja laskutus

Peruutus tulee tehdä viimeistään 3 viikkoa ennen varattua aikaa. Mikäli peruutus tehdään, kun tapahtumaan on alle 3 viikkoa perimme 50% kokonaishinnasta ja kun tapahtumaan on alle 2 viikko, perimme 100% kokonaishinnasta. Lasku lähetetään viikko ennen tapahtumapäivää. Maksuehto 14 pv netto.

Ota yhteyttä!

Varaa ohjelmanumero, kysy lisää tai pyydä tarjous suuremmalle ryhmäkoolle.