fbpx

OHJELMAA YRITYSTAPAHTUMIIN

Evendan rennot ja hauskat ohjelmanumerot tarjoavat takuuvarmaa naurua ja yhdessä tekemistä yrityksenne yhteisiin hetkiin. Ohjelmat sopivat niin henkilöstöpäiville, pikkujouluihin, tyhy- ja tykypäiville ja oikeastaan ihan mihin hetkeen vain kun haluatte viettää työyhteisön kesken yhdessä aikaa. Toteutamme ohjelmat siellä missä teillä on varattuna tapahtumatila tai vaikkapa toimistollanne. Ohjelmat ovat myös räätälöitävissä toiveidenne mukaan.

Tutustu vuoden 2022 ohjelmanumeroihin alhaalta! Hintoihin lisätään alv 24%.

Pikkujouluohjelmat löydät täältä.

Olutjooga, kesto 0,5h (Ulko- tai sisäohjelma)

Olutjooga on joogaa rennolla meiningillä, samalla maittavaa juomaa siemaillen. Olutjooga sopii kaikille, sillä se ei vaadi aiempaa kokemusta. Tärkeintä on hyvä asenne ja se, että olut pysyy lasissa sen suuremmin läikkymättä. Olutjooga voidaan myös vaihtaa kahvi- tai mocktailjoogaksi.

Suurmasteri, kesto 1,5 h (Ulko- tai sisäohjelmana)

Loistava tiimityöskentelyyn perustuva joukkuekisa missä suoritetaan mitä haastavampia tehtäviä, joista joukkueiden täytyy suoriutua mahdollisimman kekseliäästi ja heittäytyen. Tehtävinä voi olla mm. Kuinka näyttävän domino-efektin saatte rakennettua? Kilpailussa on tuomari, joka arvioi joukkueiden suoritukset. Kekseliäin joukkue voittaa! Suurmasteri sopii kaikille, jotka haluavat haastaa luovaa ajattelua ja nauraa takuuvarmasti!
SUOSITUIN!

Farmin Kingi, kesto 1,5 h (Ulko- tai sisäohjelmana)

Ketkä ovat farmin kingejä? Loistava tiimityöskentelyyn perustuva joukkuekisa, jossa päästään kisaamaan esimerkiksi naulojen tarkkuuslyönnissä, vanhojen maalaisesineiden tietokilpailuissa sekä muiden haasteiden parissa. Haasteissa päästään käyttämään niin tietoa, tarkkuutta ja arviointikykyä. Sopii kaikille, jotka haluavat kisailla monella eri osa-alueella!

Epic Race, kesto 2 h (Ulko-ohjelma)

Kilpailijat jaetaan joukkueisiin ja jokaiselle joukkueelle annetaan kartta, jonka avulla suunnistetaan ensimmäiselle rastille. Rasteilla ryhmä suorittaa annetun taktisen tehtävän ja saa ohjeet seuraavalle rastille. Ensimmäinen joukkue maalissa voittaa. Epic Race sopii kaikille, jotka kaipaavat vauhdikasta kisailua!

Forest & Back, kesto 2 h (Ulko-ohjelma)

Forest and Back -teemapäivänä päästään vaeltamaan! Osallistujat jaetaan joukkueisiin ja heidän tehtävänään on löytää tehtävärasteille annettujen ohjeiden mukaisesti. Rastilla suoritetaan erilaisia jännittäviä sekä tiimyttäviä haasteita, joissa tarvitaan päättelykykyä ja vuorovaikutustaitoja. Reitin pituus sekä haasteiden vaativuus määritellään osallistujien mukaisesti. Forest & Back sopii luonnon ystäville!

Jalkapallobiljardi, kesto 2 h (Ulko-ohjelma)

Jalkapallobiljardissa pelataan biljardia jalkapalloilla 8-pallon säännöillä ja jaloilla potkien. Tätä tiimiyttävää peliä pelataan joukkueittan toisia vastaan. Pelialustan koko on noin 3,5x7m.

Peruutusehdot ja laskutus

Peruutus tulee tehdä viimeistään 3 viikkoa ennen varattua aikaa. Mikäli peruutus tehdään, kun tapahtumaan on alle 3 viikkoa perimme 50% kokonaishinnasta ja kun tapahtumaan on alle 2 viikko, perimme 100% kokonaishinnasta. Mikäli tapahtuma peruuntuu koronarajoituksien takia voitte siirtää ajankohdan kerran toiseen ajankohtaan samalle vuodelle. Uudesta ajankohdasta sovitaan erikseen. Lasku lähetetään viikko ennen tapahtumapäivää. Maksuehto 14 pv netto.

Ota yhteyttä!

Varaa ohjelmanumero, kysy lisää tai pyydä tarjous isommalle ryhmäkoolle