fbpx

OHJELMAA YRITYSTAPAHTUMIIN

Henkilöstöpäiville, kesäjuhliin tai pikkujouluihin virkistävää ohjelmaa!
Toteutamme rentoja ja hauskoja ohjelmanumeroita yritystapahtumiin, joissa osallistujat varmasti viihtyvät

Tustustu ohjelmanumeroihin alhaalta!

Suurmasteri 1-2 h

Loistava tiimityöskentelyyn perustuva joukkuekisa missä suoritetaan mitä haastavampia tehtäviä, joista joukkueiden täytyy suoriutua mahdollisimman kekseliäästi ja heittäytyen. Tehtävinä voi olla mm. Miten kekseliäästi saatte piilotettua vesimelonin itseenne? Kuinka pitkälle saatte ammuttua tennispallon rakentamallanne katapultilla? Kilpailussa on tuomari, joka arvioi joukkueiden suoritukset. Kekseliäin joukkue voittaa!

Ohjelma voidaan toteuttaa joko niin, että kaikki joukkueet tekevät haasteet samaan aikaan. Tai vaihtoehtoisesti joukkueet suorittavat haasteet erikseen, jolloin osa suorituksista kuvataan ja lopuksi istutaan alas katsomaan yhdessä joukkueiden suorituksia.

Amazing Race 1-2h

Kilpailijat jaetaan joukkueisiin ja jokaiselle joukkueelle annetaan kartta, jonka avulla suunnistetaan ensimmäiselle rastille. Rasteilla ryhmä suorittaa annetun taktisen tehtävän ja saa ohjeet seuraavalle rastille. Ensimmäinen joukkue maalissa voittaa!

Farmi - haastepäivä 1-2h

Ketkä ovat farmin kingejä? Loistava tiimityöskentelyyn perustuva joukkuekisa, jossa päästään kisaamaan esimerkiksi naulojen tarkkuuslyönnissä,
tietokilpailuissa sekä muiden haasteiden parissa. Haasteissa päästään käyttämään niin fyysistä voimaa, tietoa ja tarkkuutta.

Forest & Back 2h

Forest and Back -teemapäivänä päästään vaeltamaan! Osallistujat jaetaan joukkueisiin ja heidän tehtävänään on löytää tehtävärasteille annettujen ohjeiden mukaisesti. Rastilla suoritetaan erilaisia jännittäviä sekä tiimyttäviä haasteita, joissa tarvitaan päättelykykyä ja vuorovaikutustaitoja. Reitin pituus sekä haasteiden vaativuus määritellään osallistujien mukaisesti. Ohjelmaan voidaan yhdistää nokipannukahvi ja pulla.

Olutjooga 0,5h

Olutjooga on joogaa rennolla meiningillä, samalla maittavaa juomaa hörppien. Olutjoogaan voi osallistua kuka vaan, liikkeet ovat helppoja aloittelijallekin. Ohjelmaan kuuluu niin yksilö- kuin pariliikkeitä. Hintaan ei sisälly juoma.

Jalkapallobiljardi

Jalkapallobiljardi on hauska seurapeli, jossa pelataan biljardia jalkapalloilla 8-pallon säännöillä ja jaloilla potkien. Yhden pelin kesto on n. 15 minuuttia. Tätä peliä voi pelata joukkueina tai yksi vastaan yksi -periaattella. Pelialustan koko on noin 3,5x7m.

Toimintapisteet

Jalkapallobiljardi & Puttaus-piste & Jätti Yatzy Hauskat toimintapisteet tapahtuman oheen! Tapahtumapisteet ovat helppo tapa nostattaa tunnelmaa. Jokaiselle löytyy varmasti jotakin ja toimintapisteitä voi käydä kokeilemassa juuri silloin kuin huvittaa.

Unohtumaton päivä!

Jättimäinen Arvaa kuka  -peli henkilöstönne naamoilla ei varmasti jätä ketään osallistujaa kylmäksi  Peli on käytettävissä koko tilaisuuden ajan. Emojikisa! - Kisa, jossa arvuutellaan biisejä, elokuvia ja sanontoja emoji-vihjeistä. Kuka tuntee parhaiten hymiökielen?  Emojikisan kesto n. 30 minuuttia