fbpx

OHJELMAA YRITYSTAPAHTUMIIN

Evendan rennot ja hauskat ohjelmanumerot tarjoavat takuuvarmaa naurua ja yhdessä tekemistä yrityksenne yhteisiin hetkiin. Ohjelmat sopivat niin henkilöstöpäiville, pikkujouluihin, tyhy- ja tykypäiville ja oikeastaan ihan mihin hetkeen vain kun haluatte viettää työyhteisön kesken yhdessä aikaa. Toteutamme ohjelmat siellä missä teillä on varattuna tapahtumatila tai vaikkapa toimistollanne. Ohjelmat ovat myös räätälöitävissä toiveidenne mukaan.

 Pikkujouluohjelmat löydät täältä.

Tustustu vuoden 2021 ohjelmanumeroihin alhaalta! Hintoihin lisätään alv 24%.

Suurmasteri 1-2 h (Ulko- tai sisäohjelmana)

Loistava tiimityöskentelyyn perustuva joukkuekisa missä suoritetaan mitä haastavampia tehtäviä, joista joukkueiden täytyy suoriutua mahdollisimman kekseliäästi ja heittäytyen. Tehtävinä voi olla mm. Kuinka näyttävän domino-efektin saatte rakennettua? Kuinka pitkälle saatte ammuttua tennispallon rakentamallanne katapultilla? Kilpailussa on tuomari, joka arvioi joukkueiden suoritukset. Kekseliäin joukkue voittaa! Suurmasteri sopii kaikille, jotka haluavat haastaa luovaa ajattelua ja nauraa takuuvarmasti!
SUOSITUIN!

Amazing Race 1-2h (Ulko-ohjelma)

Kilpailijat jaetaan joukkueisiin ja jokaiselle joukkueelle annetaan kartta, jonka avulla suunnistetaan ensimmäiselle rastille. Rasteilla ryhmä suorittaa annetun taktisen tehtävän ja saa ohjeet seuraavalle rastille. Ensimmäinen joukkue maalissa voittaa. Amazing Race sopii kaikille, jotka kaipaavat vauhdikasta kisailua!

Farmi - haastepäivä 1-2h (Ulko- tai sisäohjelmana)

Ketkä ovat farmin kingejä? Loistava tiimityöskentelyyn perustuva joukkuekisa, jossa päästään kisaamaan esimerkiksi naulojen tarkkuuslyönnissä, tietokilpailuissa sekä muiden haasteiden parissa. Haasteissa päästään käyttämään niin fyysistä voimaa, tietoa ja tarkkuutta. Sopii kaikille, jotka haluavat kisailla monella eri osa-alueella!

Forest & Back 2h (Ulko-ohjelma)

Forest and Back -teemapäivänä päästään vaeltamaan! Osallistujat jaetaan joukkueisiin ja heidän tehtävänään on löytää tehtävärasteille annettujen ohjeiden mukaisesti. Rastilla suoritetaan erilaisia jännittäviä sekä tiimyttäviä haasteita, joissa tarvitaan päättelykykyä ja vuorovaikutustaitoja. Reitin pituus sekä haasteiden vaativuus määritellään osallistujien mukaisesti. Forest & Back sopii luonnon ystäville!

Olutjooga 0,5h (Sisäohjelma)

Olutjooga on joogaa rennolla meiningillä, samalla maittavaa juomaa siemaillen. Olutjooga sopii kaikille, sillä se ei vaadi aiempaa kokemusta. Tärkeintä on hyvä asenne ja se, että olut pysyy lasissa sen suuremmin läikkymättä. Olutjooga voidaan myös vaihtaa kahvi- tai mocktailjoogaksi.

Jalkapallobiljardi (Ulko-ohjelma)

Jalkapallobiljardi on hauska seurapeli, jossa pelataan biljardia jalkapalloilla 8-pallon säännöillä ja jaloilla potkien. Tätä tiimiyttävää peliä voi pelata joukkueina tai yksi vastaan yksi -periaatteella. Pelialustan koko on noin 3,5x7m. Hinnat sisältävät kuljetuksen max. 15km säteellä Jyväskylästä.

Peruutusehdot ja laskutus

Peruutus tulee tehdä viimeistään 3 viikkoa ennen varattua aikaa. Mikäli peruutus tehdään, kun tapahtumaan on alle 3 viikkoa perimme 50% kokonaishinnasta ja kun tapahtumaan on alle kaksi viikkoa, perimme 100% kokonaishinnasta.

Lasku lähetetään viikko ennen tapahtumapäivää. Maksuehto 14 pv netto.

Tarkista saatavuus tai pyydä tarjous isommalle ryhmäkoolle!