fbpx

HENKILÖSTÖTAPAHTUMAT

 Mitä konkreettista hyötyä henkilöstötapahtuma tarjoaa yritykselle ja sen henkilökunnalle?

Kaikki lähtee ihmisistä. Henkilökunta on yrityksen tärkein voimavara eikä ilman motivoitunutta henkilöstöä yritystä olisi olemassa. Onnistuneella yritystapahtumalla palkitaan, tsempataan ja sitoutetaan yrityksen henkilöstöä.

Työyhteisön positiivinen ilmapiiri luo työhyvinvointia. Tutkimusten mukaan työhyvinvoinnilla on merkittävä positiivinen yhteys yritysten tulosmittareihin, kuten tuottavuuteen, voittoon, asiakastyytyväisyyteen, työntekijöiden vähäisempään vaihtuvuuteen, sairauspoissaoloihin ja tapaturmiin.

Me järjestämme unohtumattomat tapahtumat yrityksellesi säkeinöivistä gaalatilaisuuksista hulvattomiin pikkujouluihin. Sillä aikaa sinä saat keskittyä omaan työhösi!

Ohjelmapalvelut

Suunnittelemme ja toteutamme ohjelmanumerot henkilöstöpäiville. Miltä kuulostaisi erilaiset tiimiyttävät haastepäivät tai Jalkapallobiljarditurnaus? Tarjoamme mielellämme jotain muuta kuin perinteisiä olympialaisia mitä jokainen yritys on jo tehnyt. Tarjoamme modernia ja nykyaikaista ohjelmaa henkilöstöpäiville.

Tapahtuman koko suunnittelu

Suunnittelemme ja toteutamme koko tapahtuman puolestasi ja sinä voit keskittyä vain siihen, että saavut juhlapaikalle. Kuuntelemme toiveesi ja toteutamme ne.

Tietty osa tapahtumasta

Haluatko itse järjestää osan tapahtumasta, mutta jonkin osa-alueen voisit ulkoistaa? Teemme myös tapahtumien eri osa-alueita. Esimerkiksi kilpailutamme juhla- ja ruokapaikat puolestasi tai tulemme laittamaan tapahtumapaikkasi kuntoon.