fbpx

Henkilöstötapahtumien suunnittelu

Pyöriikö mielessäsi ajatus henkilöstön yhteen kokoavasta tapahtumasta, muttet tiedä mistä lähtisit liikkeelle? Jalat pöydälle -palvelumme sisältää kaiken sen, mitä et itse halua tai kerkiä tekemään. Me emme suinkaan heitä jalkojamme pöydälle, vaan sinä saat tehdä sen! Oli kyseessä sitten kesäjuhlat, tyhy- tai tykypäivä, pikkujoulut tai henkilöstöpäivät, voimme tarjota tapahtuman, joka muistetaan pitkään. 

Tunnekokemuksia, tiimihenkeä ja takuuvarmaa naurua

Parhaimmillaan onnistunut henkilöstötapahtuma luo lämpimiä yhteisiä muistoja ja tunnekokemuksia, jotka sitouttavat henkilöstöä ja luovat merkityksellisyyden tunnetta. Yhteinen ajanvietto luo puitteet suhteiden syventämiseen ja työkavereihin tutustumiseen, mikä puolestaan vahvistaa henkilöstön me-henkeä ja yhdessä työskentelyä. 

Koska tapahtuman tulee näyttää teiltä, haluamme kuulla ajatuksesi, pienimmätkin ideasi ja villeimmät toiveesi tapahtuman suhteen. Yhteisen keskustelun pohjalta teemme tarjouksen, joka sisältää haluamasi palvelut. Lopputuloksena on tapahtuma, joka osaltaan rakentaa teidän yrityksen yhteistä tarinaa. Henkilöstötapahtumien asiantuntijana voimme tarjota tunnekokemuksia, tiimihenkeä ja takuuvarmaa naurua laadukkaan tapahtuman merkeissä, sovitun aikataulun ja budjetin puitteissa. 

Tuotamme tapahtuman kokonaisuudessaan tai osa-alueet, jotka haluat ulkoistaa.

Jalat pöydälle -palvelun (=tuotamme tapahtumanne kokonaisuudessaan) hintaesimerkki 70-80 hlö ryhmäkoon tapahtumalle 2900€ + alv yllämainituille palveluille. Hinta on tapahtumatuottajan työnosuus, joka ei sisällä hankintakuluja. Saat tarjouksen toiveidenne pohjalta. Lopullinen hinta muodostuu tapahtuman laajuuden ja valikoitujen palveluiden mukaan. 

Esimerkkejä kesäjuhlien teemaksi

Kesäfestarit

Miltä kuulostaa ikiomat kesäfestarit? Valmistaudu nauttimaan rennosta tunnelmasta, hyvästä musiikista ja herkullisesta ruoasta. Mikä parasta, ilman odottelua ja jonottamista!

Festaripassi kaulaan ja kylmä juoma käteen. Voit osallistua erilaisiin aktiviteetteihin kuten hauskaan olutjoogaan mikä lämmittelee sekä kehon että mielen valmiiksi loppuiltaan. Herkullinen street food pitää huolen, että jaksat juhlia vielä illan hämärtyessäkin. DJ pistää parastaan silent discoon ja päivän askeltavoite täyttyy alta aikayksikön. Iltaa jatketaan vielä laadukkaan livemusiikin parissa mikä saa jokaisen tanssijalan vipattamaan.

Grillijuhlat

Kutsu koko tiimisi yhteiseen grillijuhlaan. Katetut pitkät pöydät kutsuvat luokseen nauttimaan viihtyisästä ympäristöstä, rennosta ilmapiiristä ja herkullisesta ruoasta. Kesäiset grilliherkut, tuoreet salaatit ja raikkaat juomat luovat täydellisen tunnelman kesäjuhliinne.

Osallistu hauskoihin aktiviteetteihin yhdessä tiimisi kanssa. Pääset käyttämään luovuutta, tarkkuutta ja tietoa erilaisissa tehtävissä. Parhain tiimi palkitaan! Illan kruunaa livemusiikki ja keskikesän tunnelma. Tämä on se kesäinen tapahtuma, josta puhutaan vielä pitkään!

Nollahävikin juhlat

Kesäjuhlat ovat täynnä iloa ja hauskanpitoa, mutta ne voivat olla samalla myös nollahävikin juhla. Luvassa on upea tilaisuus rentoutua, pitää hauskaa ja samalla toimia vastuullisesti ympäristöä kohtaan.

Näissä kesäjuhlissa pyritään minimoimaan jätteen syntymistä ja varmistamaan, että kaikki mitä tapahtumassa käytetään joko kierrätetään, uudelleenkäytetään tai kompostoidaan.

Luvassa on hauskaa ohjelmaa, herkullista ruokaa ja virkistäviä juomia nauttien samalla kesäisestä tunnelmasta. Nämä juhlat eivät jätä ketään kylmäksi, eikä myöskään syylliseksi ympäristökuormituksesta.

Pyydä tarjous

Kysy lisää alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 044 214 2399!

Saat tarjouksen toiveidesi pohjalta.