fbpx

Yrityksen pikkujoulut - 5 vinkkiä juhlien järjestämiseen

Pikkujoulut lähestyvät ja ne kruunaavat vuoden yhteisiin hetkiin ja hauskanpitoon. Onnistuneet pikkujoulut kasvattavat yhteishenkeä ja sitouttavat henkilökuntaa yrityksen tavoitteisiin. Ne ovat tapa kiittää yrityksen henkilöstöä kuluneesta vuodesta joten on tärkeää, että kaikille jää hyvä kokemus tapahtumasta. Huomioi nämä viisi vinkkiä kun olet järjestämässä pikkujouluja:

1. Ole ajoissa varausten kanssa

Pikkujoulukausi on lyhyt ja suosituimmat juhlapäivät varataan nopeasti täyteen niin tapahtumapaikkojen, esiintyjien, cateringin kuin tapahtumatuottajien kalenterista. Suosituimmat päivät pikkujouluille painottuvat yleensä loppuviikon iltoihin. 

2. Kysy ja suunnitelkaa yhdessä

Keskustelkaa jo suunnitteluvaiheessa, mitä vieraat toivovat tapahtumalta, mistä he tykkäävät ja minkälaisen kokemuksen haluatte vieraiden saavat pikkujouluista. Ajatelkaa rohkeasti ja keksikää tänä vuonna jotain uutta mistä vieraat tykkäävät. 

3. Osallista osallistujat

Löytyykö yrityksenne sisältä lahjakkaita virtuooseja, laulajia tai muita esiintyjiä? Ohjelmanumerot tuttujen työkavereiden esittämänä tuovat tapahtumaan oman tunnelmansa. Yrityksen henkilöstöstä koottu bändi nostattaa tunnelman varmasti kattoon pikkujouluissa!

4. Hyödynnä ammattilaisia

Tuottaako ohjelman tai somistuksen valinta tuskaa? Kysy ammattilaisilta suosituksia! Tapahtumatuottajien lisäksi esimerkiksi juhlatiloilta löytyy paljon kokemusta erilaisista ohjelmista sekä juhlatilan somistuksesta. Näet täältä esimerkiksi meidän tarjoamat hauskat ja erilaiset aktiviteetit pikkujouluihin. Autamme mielellämme sopivan vaihtoehdon valitsemisessa. 

5. Jätä aikaa rennolle jutustelulle

Yleinen virhe yritysjuhlia järjestäessä on buukata aikataulu aivan täyteen. Muista jättää myös reilusti tilaa rennolle olemiselle ja jutustelulle!