fbpx

Tiimiyttävät aktiviteetit

Evendan rennot ja hauskat aktiviteetit tarjoavat takuuvarmaa naurua ja tiimiyttävää tekemistä yrityksenne yhteisiin hetkiin. Aktiviteetit sopivat niin henkilöstöpäiville, pikkujouluihin, tyhy- ja tykypäiville tai mihin hetkeen vain kun haluatte viettää työyhteisön kesken yhdessä aikaa. 🥳  

Aktiviteetit ovat toteutettavissa ympäri Suomea. Tulemme toteuttamaan aktiviteetin esimerkiksi toimistollenne tai valitsemaanne juhlatilaan. Osa aktiviteeteista voidaan toteuttaa myös ulkona. Yli 50 km etäisyyksiin Jyväskylästä hintoihin lisätään kilometrikorvaukset. 

Tutustu aktiviteetteihin alhaalta! Hintoihin lisätään alv 24%.

Epic Race, kesto 2 h (Ulko-ohjelma)

Hauskaa tiimikisailua tehtävärastien parissa! Kilpailijat jaetaan joukkueisiin ja jokaiselle joukkueelle annetaan alkuohjeistuksen jälkeen vihjekortit, joiden avulla suunnistetaan ensimmäisille rasteille. Rasteilla ryhmä suorittaa annetun taktisen tehtävän ja tämän suoritettuaan saa ohjeet seuraavalle rastille. Eniten pisteitä kerännyt tai ensimmäinen joukkue maalissa voittaa! Epic Race on mahdollista toteuttaa joko nopeuskilpailuna tai niin, että pisteitä kertyy tehtävien suoritusten perusteella.

Luvassa on hauskaa ja rentoa yhdessä tekemistä. Joukkueet pääsevät mm. ratkaisemaan tietovisan kysymyksiä, rakentamaan jättiritsan ja ampumaan sillä kaikki mukit alas tennispallolla sekä suorittamaan muita taitoon tai tietoon liittyviä tehtäviä.

Farmin Kingi, kesto 1,5 h (Ulko- tai sisäohjelmana)

Ketkä ovat farmin kingejä? Loistava tiimityöskentelyyn perustuva joukkuekisa, jossa päästään kisaamaan esimerkiksi naulojen tarkkuuslyönnissä, vanhojen maalaisesineiden tietokilpailuissa sekä muiden haasteiden parissa. Haasteissa päästään käyttämään niin tietoa, tarkkuutta ja arviointikykyä. Sopii kaikille, jotka haluavat kisailla monella eri osa-alueella!

Suurmasteri, kesto 1,5 h (Ulko- tai sisäohjelmana)

Hauska tiimityöskentelyyn perustuva joukkuekisa missä suoritetaan mitä haastavampia tehtäviä, joista joukkueiden täytyy suoriutua mahdollisimman kekseliäästi. Tehtävinä voi olla mm. Kuinka näyttävän domino-efektin saatte rakennettua? Kilpailussa on tuomari, joka arvioi joukkueiden suoritukset. Kekseliäin joukkue voittaa! Suurmasteri sopii kaikille, jotka haluavat haastaa luovaa ajattelua ja nauraa takuuvarmasti!
SUOSITUIN!

Suurmasteri uusintaottelu, kesto 1,5 h (Ulko- tai sisäohjelmana)

Uudet haasteet ja uudet tarvikkeet! Suurmasteri tiimikisailusta on tehty uusi versio niille, ketkä ovat jo aikaisemmin kisailleet aktiviteetin parissa. Suurmasteri uusintaottelussa kisataan tuttuun tapaan neljän eri haasteen parissa joissa tarvitaan tiimityötä, luovuutta ja näppäryyttä. Luvassa on taas takuuvarmaa naurua ja luovia ratkaisuja haasteisiin!
UUTUUS!

Aikakausien kamppailut, kesto 1,5h (Ulko- tai sisäohjelmana)

Nykyajan trendit vastaan vanhat ja vakaat perinteet; Nyt kamppaillaan aikakausien kesken! Aktiviteetissä ryhmät kisailevat toisiaan vastaan eri aikakausiin liittyvissä tehtävissä. Tehtävinä mm. tiimihiihtoa (ulko-ohjelmassa), tietovisa eri vuosikymmeniin liittyen ja tarkkuuslajeja. Mikä joukkue selvittää itsensä aikakausien mestariksi? Aktiviteetti sopii erityisesti ryhmille, joissa on keskenään eri ikäisiä osallistujia.

Fiksut, nokkelat ja terävät, kesto 1h (Sisäohjelma)

Uudenlainen tietovisa haastaa ajattelua eri tavalla. Vaikka yleistietämyksestä on hyötyä, ei se tällä kertaa ratkaise voittajia! Neljästä osiosta koostuva visailu käydään tiimeissä. Osioissa pohditaan vastauksia eri kategorioiden kysymyksiin, ratkaisuja esinevihjeiden avulla sekä kuunnellaan tarkalla korvalla mysteeriääniä. Eniten pisteitä haalinut joukkue voittaa!
UUTUUS!

Olutjooga, kesto 0,5h (Ulko- tai sisäohjelma)

Olutjooga on joogaa rennolla meiningillä, samalla maittavaa juomaa siemaillen. Olutjooga on omanlaisensa, leikkimielinen, joogamuoto, joka ei vaadi aiempaa kokemusta. Kaikki liikkeet tehdään seisten ja jooga sopiikin ihan jokaiselle! Tärkeintä on hyvä asenne ja se, että juoma pysyy mukissa sen suuremmin läikkymättä. Jooga voidaan toteuttaa millä tahansa juomalla, esim. kahvilla tai skumpalla.

Peruutusehdot ja laskutus

Peruutus tulee tehdä viimeistään 3 viikkoa ennen varattua aikaa. Mikäli peruutus tehdään, kun tapahtumaan on alle 3 viikkoa perimme 50% kokonaishinnasta ja kun tapahtumaan on alle viikko, perimme 100% kokonaishinnasta. Lasku lähetetään viikko ennen tapahtumapäivää. Maksuehto 14 pv netto.

Ota yhteyttä!

Varaa aktiviteetti, kysy lisää tai pyydä tarjous isommalle ryhmäkoolle.