fbpx

YRITYSTAPAHTUMAT

Tehdään yhdessä - Sinä valitset, me toteutamme!

Onnistuneella henkilöstötapahtumalla palkitaan, sitoutetaan yrityksen henkilöstöä ja ennen kaikkea vietetään yhdessä aikaa!

Työyhteisön positiivinen ilmapiiri luo työhyvinvointia.
Tutkimusten mukaan työhyvinvoinnilla on merkittävä positiivinen yhteys yritysten tulosmittareihin, kuten tuottavuuteen, voittoon, asiakastyytyväisyyteen, työntekijöiden vähäisempään vaihtuvuuteen, sairauspoissaoloihin ja tapaturmiin.

Asiakkaat ovat liiketoiminnan edellytys: sekä asiakassuhteiden ylläpito että uusasiakashankinta ovat elintärkeitä kaikille yrityksille. Asiakastilaisuudet mahdollistavat henkilökohtaisemman, vuorovaikutteisemman ja sitovamman kokemuksen asiakkaiden kanssa.

Tapahtumien kautta asiakkaiden kanssa pääsee välittömään kanssakäymiseen ja onnistuneet tapahtumat muistetaan pitkään. Asiakastilaisuuksien avulla voidaan vahvistaa yrityksen brändiä, lanseerata uusia tuotteita ja palveluita, hankkia uusia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita sekä lujittaa olemassa olevia asiakassuhteita.

– Tapahtuman keskittäminen yhdelle toimijalle helpottaa suunnittelua ja toteutusta
– Säästät aikaa ja rahaa
– Saatte uusia ideoita, joista voitte valita parhaimmat
– Voitte vain nauttia tapahtumasta, kun hoidamme kaiken

Järjestämme unohtumattomat tapahtumat yrityksellesi säkenöivistä gaalatilaisuuksista hulvattomiin kesäjuhliin tai pikkujouluihin.

Sillä aikaa sinä saat keskittyä omaan työhösi.

Ota yhteyttä ja sovitaan kalenterista 15 minuutin aika alkukartoitukseen. Katsotaan yhdessä tapahtuman tavoitteita ja toiveita, jonka pohjalta teemme sinulle tarjouksen. Alkukartoitus voidaan tehdä puhelimitse, Teamsissä tai voimme tulla toimistollesi pyörähtämään. 

Lue täältä referenssejä tehdyistä projekteista ja tapahtumista.

Ohjelmapalvelut

Suunnittelemme ja toteutamme ohjelmanumerot yritystapahtumiin.

Osa tapahtumasta

Haluatko itse järjestää osan tapahtumasta, mutta jonkin osa-alueen voisit ulkoistaa? Teemme myös tapahtumien eri osa-alueita.

Koko tapahtuman suunnittelu ja toteutus

Suunnittelemme ja toteutamme koko tapahtuman puolestasi.