fbpx

Vinkit yhteisöllisiin mutta turvallisiin yrityksen kesäpäiviin

Onko teillä suunnitelmissa toteuttaa kesäjuhlat, tyky- tai tyhypäivät kesällä? Tässä Evendan vinkkejä yhteisöllisen ja turvallisen tapahtuman toteuttamiseen:

1. Valitse juhlapaikka, missä on reilusti tilaa niin sisällä kuin ulkona. Suosittelemme esimerkiksi Savutuvan Apajaa Jyväskylässä, mikä soveltuu upeasti yritystapahtumille! Savutuvan apaja sijaitsee Päijänteen rannalla 12 kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta ja paikalle voi saapua joko autolla tai risteilemällä! 

Ympäri Keski-Suomea löytyy valtavasti ihania juhlapaikkoja yritystapahtumille. Voit kysyä niistä lisää meiltä ja etsimme teidän tarpeisiin juuri sopivan juhlapaikan. Tilavassa juhlatilassa saa pidettyä myös turvavälejä helposti toisiin. 

2. Valitkaa hauskaa ja rentoa ohjelmaa kesäpäiville. Yritystapahtumiin on tarjolla monenlaisia tiimiyttäviä ohjelmanumeroita kesäpäiville. Miltä kuulostaisi esimerkiksi Suurmasteri -joukkuekisa, missä on luvassa mitä haastavampia tehtäviä, joista joukkueiden täytyy suoriutua mahdollisimman kekseliäästi ja heittäytyen?

Tai olutjooga, mikä on joogaa rennolla meiningillä, samalla maittavaa juomaa hörppien. Olutjoogaan voi osallistua kuka vaan, liikkeet ovat helppoja aloittelijallekin.

 

3. Hyvää ruokaa ja juomista, tärkeä osa kesäjuhlia! Useasta juhlapaikasta saa myös ruokailut samaan tilaukseen, mutta joissakin paikoissa sen voi ulkoistaa myös pitopalvelu yritykselle. Huolehdi, että ruokaa ja juomaa on riittävästi ja että allergikot on huomioitu ruokailussa. Helteisinä päivinä on hyvä varata juotavaa reilusti!

4. Ulkoista tapahtuman järjestelyt ammattilaisille ja keskity oleelliseen eli yhteiseen aikaan. 

Miltä kuulostaa, että sinun ei tarvitse tehdä alkuvalmisteluja tai huolehtia siitä, että juhlatila jää hyvään kuntoon kesäjuhlien päätyttyä? Tai entäpä jos omat ideat ovat lopussa ja saisit uusia ja moderneja ideoita kesäjuhliinne?

Tapahtuman keskittäminen yhdelle toimijalle helpottaa suunnittelua ja toteutusta. Saat uusia näkökulmia tapahtuman järjestämiseen ja kaikki hoituu sujuvasti tapahtuman aikana. Sinun ei tarvitse kuin nauttia toisten seurasta. Teemme tapahtumasta hyvän kokonaisuuden, jossa valittu teema näkyy pitkin tapahtuman. Hoidamme aikataulutukset, viestinnät monen eri toimijan kanssa, suunnittelemme ohjelman ja tapahtuman sisällön ja sinä voit vain päättää, mitä haluat valita tapahtumaanne. Lisäksi olemme paikan päällä tapahtuman ajan hoitamassa, että kaikki sujuvat hyvin.

Mikäli tarvitset apua tapahtuman suunnittelussa tai toteutuksessa, ota yhteyttä meihin!