fbpx

Vinkit yhteisöllisiin mutta turvallisiin yrityksen kesäpäiviin

Evenda /

Vinkit yhteisöllisiin mutta turvallisiin yrityksen kesäpäiviin

Miltä tuntuisi kohdata työkaverit ennen kesälomille lähtemistä ihan kasvotusten?

Rajoitusten höllentyminen Jyväskylässä ja muutenkin Keski-Suomessa mahdollistavat jo pienten yritystapahtumien toteuttamista ja työkavereiden kohtaamista kasvokkain. Tämän hetken rajoitukset yleisötilaisuuksiin on 50 henkilöä, kun turvallisuus voidaan taata tapahtumassa. Kuin taas yksityistilaisuuksiin Jyväskylän kaupungin suositus on 50 henkilöä.
Lähde: https://www.jyvaskyla.fi/terveys/korona/voimassa-olevat  

Tuntuu siltä, että olemme menossa kohti normaalimpaa arkea ja tämä alkaa näkyä myös meidän tapahtumatoimiston työtehtävissä ja varauksissa. Edelleen toteutamme etänä ohjelmaa yritysten virkistäytymishetkiin tai palavereihin, mutta tällä viikolla pääsemme myös toteuttamaan tiimiyttävää ohjelmaa ihan kasvotusten yrityksille. Niin mahtavaa, tätä olemme odottaneet!

Onko teillä suunnitelmissa toteuttaa kesäjuhlat, tyky- tai tyhypäivät kesällä? Tässä meidän vinkkejä yhteisöllisen ja turvallisen tapahtuman toteuttamiseen:

1. Valitse juhlapaikka, missä on reilusti tilaa niin sisällä kuin ulkona. Suosittelemme esimerkiksi Savutuvan Apajaa Jyväskylässä, mikä soveltuu upeasti yritystapahtumille! Savutuvan apaja sijaitsee Päijänteen rannalla 12 kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta ja paikalle voi saapua joko autolla tai risteilemällä! 

Ympäri Keski-Suomea löytyy valtavasti ihania juhlapaikkoja yritystapahtumille. Voit kysyä niistä lisää meiltä ja etsimme teidän tarpeisiin juuri sopivan juhlapaikan. Tilavassa juhlatilassa saa pidettyä myös turvavälejä helposti toisiin. 

2. Valitkaa hauskaa ja rentoa ohjelmaa kesäpäiville. Yritystapahtumiin on tarjolla monenlaisia tiimiyttäviä ohjelmanumeroita kesäpäiville. Miltä kuulostaisi esimerkiksi Suurmasteri -joukkuekisa, missä on luvassa mitä haastavampia tehtäviä, joista joukkueiden täytyy suoriutua mahdollisimman kekseliäästi ja heittäytyen? Suorituksia kuvataan ja lopuksi istutaan alas katsomaan porukalla, miten kukakin joukkue suoriutui.

Tai olutjooga, mikä on joogaa rennolla meiningillä, samalla maittavaa juomaa hörppien. Olutjoogaan voi osallistua kuka vaan, liikkeet ovat helppoja aloittelijallekin.

Yhteisellä ohjelmanumerolla saadaan aikaan yhteisöllisyyttä ja hauskaa aikaa yhdessä työkavereiden kanssa. Nämä molemmat esimerkkiohjelmat ovat mahdollista toteuttaa myös ulkotiloissa.

3. Hankkikaa tapahtumaan myös jotain oheisohjelmaa tai toimintapisteitä, missä voi omaan tahtiin käydä pienemmällä porukalla virkistäytymässä. Näitä voivat olla esimerkiksi Jalkapallobiljardi jota voi pelailla keskenään illan mittaan tai Jättimäinen arvaa kuka -peli, jota pelataan työkavereiden naamakuvilla. Sepä se vasta hauskaa onkin, kun päästään testaamaan miten hyvin tunnetaan työkaverit. 

4. Hyvää ruokaa ja juomista, tärkeä osa kesäjuhlia! Useasta juhlapaikasta saa myös ruokailut samaan tilaukseen, mutta joissakin paikoissa sen voi ulkoistaa myös pitopalvelu yritykselle. Huolehdi, että ruokaa ja juomaa on riittävästi ja että allergikot on huomioitu ruokailussa. Helteisinä päivinä on hyvä varata juotavaa reilusti!

Mikäli haluat jotain helppoa ruokaa niin se onnistuu myös vaikka meiltäkin! Johannalla onkin kokemusta niin hodarikärryn kuin kahviloiden pyörittämisestä ja Idalla ja Elinalla pop-up ruokapisteiden toteuttamisesta tapahtumiin. 

5. Ulkoista tapahtuman järjestelyt ammattilaisille ja keskity oleelliseen eli yhteiseen aikaan. 

Miltä kuulostaa, että sinun ei tarvitse tehdä alkuvalmisteluja tai huolehtia siitä, että juhlatila jää hyvään kuntoon kesäjuhlien päätyttyä? Tai entäpä jos omat ideat ovat lopussa ja saisit uusia ja moderneja ideoita kesäjuhliinne?

Tapahtuman keskittäminen yhdelle toimijalle helpottaa suunnittelua ja toteutusta. Saat uusia näkökulmia tapahtuman järjestämiseen ja kaikki hoituu sujuvasti tapahtuman aikana. Sinun ei tarvitse kuin nauttia toisten seurasta. Teemme tapahtumasta hyvän kokonaisuuden, jossa näkyy valittu teema pitkin tapahtuman. Hoidamme aikataulutukset, viestinnät monen eri toimijan kanssa, suunnittelemme ohjelman ja tapahtuman sisällön ja sinä voit vaan päättää, mitä haluat valita tapahtumaanne. Lisäksi olemme paikan päällä tapahtuman ajan hoitamassa, että kaikki sujuvat hyvin ja toteutamme ohjelmat teille!

Mikäli tarvitset apua tapahtuman suunnittelussa tai toteutuksessa, ota yhteyttä meihin! Ihania kesäjuhlia ja yhteistä aikaa kaikille!