fbpx

Menestyvän yrityksen takana on yhteenpelaava ja hyvinvoiva tiimi. Miten vaalia yhteenkuuluvuutta uuden ajan etätyössä? Millaisilla teoilla ja asioilla näitä tärkeitä asioita edistetään? Vastauksia kysymyksiin saat Uuden ajan oppaasta, jonka voit ladata ilmaiseksi. 


Opasta varten haastattelimme Aava & Bangin henkilöstöpäällikköä Hanne-Maria, sekä Metsolannen yrittäjää Annea, jotka kertoivat omat ajatuksensa ja vinkit teemaan liittyen. Lue lisää oppaasta!

Lataa opas

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Tietosuojaseloste

Tai tilaa uutiskirje

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Tietosuojaseloste

Tutustu myös blogiin:

Osallistavat etäpalaverit – näillä vinkeillä onnistut etänä

Etätyöt ja etäpalaverit tulivat vuoden 2020 aikana suureksi osaksi monen työelämää. Suuri osa meistä haluaakin työskennellä ainakin osan työviikostaan kotoa käsin. Pahimmillaan kuitenkin jatkuvat etätyöt, etäpalaverit ja etänä toimiminen jättävät pois sosiaalisen kanssakäymisen työyhteisön kanssa.

Henkilöstöjuhlien uusi ulottuvuus

Me ihmiset kaipaamme kohtaamisia, vertaistukea ja hauskanpitoa. Kun korona ajoi meidät toimistoilta koteihin työskentelemään, huomasimme, kuinka arvokkaita yhteiset kahvitauot ja arkiset kasvokkain kohtaamiset ovat. Toimistolla tunsimme kuuluvamme yhteisöön, mutta yhtäkkiä olimme yksin kukin omassa kodissaan.