fbpx

Järjestä onnistuneet pikkujoulut työporukalle!

Pyöriikö mielessäsi ajatus henkilöstön yhteen kokoavista pikkujouluista, muttet tiedä mistä lähtisit liikkeelle tai aikasi ei riitä niiden järjestämiseen? Henkilöstötapahtumien asiantuntijana voimme tarjota ikimuistoisia hetkiä, tiimihenkeä ja takuuvarmaa naurua laadukkaan tapahtuman merkeissä, sovitun aikataulun ja budjetin puitteissa.

Tapahtumia, jotka rakentavat teidän yrityksen yhteistä tarinaa

Parhaimmillaan onnistuneet pikkujoulut luovat lämpimiä yhteisiä muistoja ja tunnekokemuksia, jotka sitouttavat henkilöstöä ja luovat merkityksellisyyden tunnetta. Yhteinen ajanvietto luo puitteet suhteiden syventämiseen ja työkavereihin tutustumiseen, mikä puolestaan vahvistaa henkilöstön me-henkeä ja yhdessä työskentelyä. 

Koska tapahtuman tulee näyttää teiltä, haluamme kuulla ajatuksesi, pienimmätkin ideasi ja villeimmät toiveesi tapahtuman suhteen. Yhteisen keskustelun pohjalta teemme tarjouksen, joka sisältää haluamasi palvelut. Lopputuloksena on tapahtuma, joka osaltaan rakentaa teidän yrityksen yhteistä tarinaa. 

Tuotamme pikkujoulut kokonaisuudessaan tai osa-alueet, jotka haluat ulkoistaa

Jalat pöydälle -palvelumme sisältää kaiken tapahtumatuottamiseen liittyvät asiat. Me emme suinkaan heitä jalkojamme pöydälle, vaan sinä saat tehdä sen! Voimme tarjota tapahtuman, joka muistetaan pitkään. Palvelu sisältää mm.

Jalat pöydälle -palvelun (=tuotamme tapahtumanne kokonaisuudessaan) hintaesimerkki 70-80 hlö ryhmäkoon tapahtumalle 2900€ + alv yllämainituille palveluille. Hinta on tapahtumatuottajan työnosuus, joka ei sisällä hankintakuluja. Saat tarjouksen toiveidenne pohjalta. Lopullinen hinta muodostuu tapahtuman laajuuden ja valikoitujen palveluiden mukaan. 

Pikkujouluihin tiimiyttäviä aktiviteetteja

Evendan rennot ja hauskat aktiviteetit tarjoavat takuuvarmaa naurua ja tiimiyttävää tekemistä yrityksenne yhteisiin hetkiin. Aktiviteetit sopivat niin henkilöstöpäiville, pikkujouluihin, tyhy- ja tykypäiville tai mihin hetkeen vain kun haluatte viettää työyhteisön kesken yhdessä aikaa. 🥳

Aktiviteetit ovat toteutettavissa ympäri Suomea. Tulemme toteuttamaan aktiviteetin esimerkiksi toimistollenne tai valitsemaanne juhlatilaan. Osa aktiviteeteista voidaan toteuttaa myös ulkona. Yli 50 km etäisyyksiin Jyväskylästä hintoihin lisätään kilometrikorvaukset.

Tutustu aktiviteetteihin alhaalta! Hintoihin lisätään alv 24%.

Fiksut, nokkelat ja terävät tontut, kesto 1h (Sisäohjelma)

Uudenlainen tietovisa haastaa ajattelua eri tavalla. Vaikka yleistietämyksestä on hyötyä, ei se tällä kertaa ratkaise voittajia! Neljästä osiosta koostuva visailu käydään tiimeissä. Osioissa pohditaan vastauksia eri kategorioiden kysymyksiin, ratkaisuja esinevihjeiden avulla sekä kuunnellaan tarkalla korvalla mysteeriääniä. Eniten pisteitä haalinut joukkue voittaa!
UUTUUS!

Suurmasteri pikkujouluversio, kesto 1,5 h (Ulko- tai sisäohjelmana)

Hauska tiimityöskentelyyn perustuva joukkuekisa missä suoritetaan mitä haastavampia tehtäviä, joista joukkueiden täytyy suoriutua mahdollisimman kekseliäästi. Suurmasterin jouluversiossa tehtävänä voi olla mm. kuinka pitkälle saatte ammuttua tonttu-ukon rakentamallanne katapultilla? Kilpailussa on tuomari, joka arvioi joukkueiden suoritukset. Kekseliäin joukkue voittaa! Suurmasteri sopii kaikille, jotka haluavat haastaa luovaa ajattelua ja nauraa takuuvarmasti!

Glögijooga, kesto 0,5h (Ulko- tai sisäohjelmana)

Glögijooga on joogaa rennolla meiningillä, samalla maittavaa juomaa siemaillen. Glögijooga on omanlaisensa, leikkimielinen, joogamuoto, joka ei vaadi aiempaa kokemusta. Kaikki liikkeet tehdään seisten ja jooga sopiikin ihan jokaiselle! Tärkeintä on hyvä asenne ja se, että juoma pysyy mukissa sen suuremmin läikkymättä. Jooga voidaan toteuttaa millä tahansa juomalla, esim. oluella, kahvilla tai skumpalla.

Pikkujoulubingo, kesto 30-40 min (Sisäohjelma)

Toteutamme hauskan ja osallistavan bingon. Ikisuosittua bingoa pelataan viisi riviä juontajan ja virallisen valvojan vetämänä. Juontaja ja virallinen valvoja bingokoneineen luovat jännityksen tunnetta pikkujouluihinne!

Pyydä tarjous

Kysy lisää alla olevalla lomakkeella tai ota yhteyttä!

Saat tarjouksen toiveidesi pohjalta.