fbpx

Pikkujoulut Jyväskylässä

Evenda /

Pikkujoulut Jyväskylässä

Pikkujouluihin liittyviä varauksia tehdään parhaillaan. Tapahtumatilojen ja -palveluiden varauskalenterit täyttyvät hyvää vauhtia. Jos et ole aloittanut pikkujoulujen suunnittelemista vielä, niin tee se nyt! Jotta saat tapahtumatilan ja muut palvelut haluamallesi päivälle, varaukset on hyvä tehdä ajoissa.

Haluamme tässä blogissa kertoa teille vinkit pikkujoulujen järjestämiseen täällä Keski-Suomen sydämessä, Jyväskylässä.


Tapahtumatilat on hyvä varata ajoissa!

Teemme usean eri tapahtumatilan kanssa yhteistyötä Jyväskylän seudulla ja sen läheisyydessä. Täältä pääset tutustumaan tapahtumatiloihin, joita suosittelemme lämmöllä. Tiloja löytyy niin Jyväskylän keskustan läheltä kuin hieman kauempaakin rauhallisemmalta alueelta. Jos sinulla on jokin tietynlainen toive tilasta tai pikkujouluille on jo valittuna tietty teema, kysy ihmeessä, niin voimme suositella sinulle toiveidesi mukaista tilaa!

Mitä aiemmin varaat juhlatilan, sitä todennäköisemmin saat haluamasi päivän varattua. 

Mitä muuta tulee huomioida pikkujouluja järjestäessä?

Kun tapahtumatila saadaan varattua, päästään miettimään muita osa-alueita. Useat tapahtumatilat tarjoavat ruokailumahdollisuudet suoraan, mutta on myös tapahtumatiloja, joista ruokaa ei välttämättä saa. Tällöin on seuraavaksi hyvä etsiä sopiva pitopalveluyritys tai ravintola, joka voi toimittaa ruoat paikan päälle. 

Tämän jälkeen huomioithan seuraavat asiat pikkujouluja järjestäessä:

  • Kuinka kuljette tapahtumapaikalle ja sieltä pois?
  • Kuinka tiedotat pikkujouluista osallistujille? (Muista kertoa onko pikkujouluissa pukeutumiskoodi, onko osa illasta omakustanteinen, onko kutsu myös avecille, syödäänkö juhlissa kunnolla, minkälaista ohjelmaa pikkujouluissa on?)
  • Kuinka valittu teema näkyy pikkujouluissa?
  • Pysyttekö budjetissa?
  • Kuinka luodaan turvallinen tunne tapahtumaan osallistumisesta; miten huomioidaan käsihygienia ja sairastumiset?
  • Mitä ohjelmaa pikkujouluissa on?

Mistä saadaan uudenlaista ohjelmaa pikkujouluihin?

Jos etsit uutta ohjelmaa pikkujouluihin, pistä viestiä ja toteutamme teille sellaisen! Jos meidän tarjonnasta ei löydy sopivaa kokonaisuutta, niin teemme teille toiveiden pohjalta personoidun ohjelmanumeron tai etsimme teille sellaisen. 

Me tarjoamme yrityksille hauskoja ja tiimiyttäviä ohjelmanumeroita pikkujouluihin. Niin sisä- kuin ulko-ohjelmana. Pääset tutustumaan ohjelmanumeroihin täältä

Illan kruunaa tietysti myös livemusiikki ja tanssilattia! Joillakin tapahtumatiloilla on yhteistyökumppaneina esiintyjiä, joten kannattaa ensin kysyä sieltä, mistä olet tapahtumatilan varannut.

Miten lähden nyt etenemään suunnitelmien kanssa?

Jos tuntuu, että tarvitset apua pikkujoulujen järjestämiseen, autamme mielellämme luomaan teille ikimuistoiset pikkujoulut. 


Evenda on Jyväskyläläinen tapahtumatoimisto, joka suunnittelee unohtumattomat pikkujoulut kokonaisuudessaan puolestasi tai pienempiä osa-alueita.

Ota yhteyttä ja sovitaan alkukartoitus aika ja katsotaan, missä vaiheessa suunnitelmat ovat. Alkukartoituksen jälkeen teemme teille tarjouksen toiveidenne pohjalta.