fbpx

PIKKUJOULUIHIN OHJELMAA

Evendan rennot ja hauskat ohjelmanumerot tarjoavat takuuvarmaa naurua ja yhdessä tekemistä
yrityksenne pikkujouluihin.

Kaikkia ohjelmia on mahdollista toteuttaa myös suuremmalle ryhmäkoolle.
Tutustu ohjelmanumeroihin alhaalta! Hintoihin lisätään alv 24%.

Glögijooga 0,5h (Ulko- tai sisäohjelma)

Glögijooga on joogaa rennolla meiningillä, samalla lämmittävää glögiä siemaillen. Glögijooga on omanlaisensa, leikkimielinen, joogamuoto, joka ei vaadi aiempaa kokemusta. Kaikki liikkeet tehdään seisten ja jooga sopiikin ihan jokaiselle! Tärkeintä on hyvä asenne ja se, että glögi pysyy mukissa sen suuremmin läikkymättä.

Suurmasteri pikkujouluversio 1,5 h (Ulko- tai sisäohjelma)

Suosittu tiimityöskentelyyn perustuva joukkuekisa, jossa suoritetaan kekseliäisyyttä ja heittäytymistä vaativia tehtäviä! Suurmasterin jouluversiossa tehtävänä voi olla mm. kuinka pitkälle saatte ammuttua tonttu-ukon rakentamallanne katapultilla? Kilpailussa on tuomari, joka arvioi joukkueiden suoritukset. Kekseliäin joukkue voittaa! Suurmasteri sopii kaikille, jotka haluavat haastaa luovaa ajattelua ja nauraa takuuvarmasti!
SUOSITUIN!

Mestaritonttu 1h (Sisäohjelma)

Ken onkaan yrityksenne suurin joulufani? Toteutamme tietokilpailun, joka sisältää jouluaiheisia kysymyksiä, kuva-arvoituksia ja musavisabiisejä. Visa vaatii yleistietämystä ja nopeaa reagointikykyä!

Pikkujoulubingo 30-40 min (Sisäohjelma)

Toteutamme hauskan ja osallistavan bingon. Ikisuosittua bingoa pelataan viisi riviä juontajan ja virallisen valvojan vetämänä. Juontaja ja virallinen valvoja bingokoneineen luovat jännityksen tunnetta pikkujouluihinne!

Aikakausien Kamppailut 1,5 h (Ulko- tai sisäohjelma)

Nykyajan trendit vastaan vanhat ja vakaat perinteet; Nyt kamppaillaan aikakausien kesken! Aktiviteetissa ryhmät kisailevat toisiaan vastaan eri aikakausiin liittyvissä tehtävissä. Tehtävinä mm. tiimihiihtoa (ulko-ohjelmassa), tietovisa eri vuosikymmenten jouluista ja jouluinen luovatehtävä. Mikä joukkue selvittää itsensä aikakausien mestariksi? Aktiviteetti sopii erityisesti ryhmille, joissa on keskenään eri ikäisiä osallistujia.

Peruutusehdot ja laskutus

Peruutus tulee tehdä viimeistään 3 viikkoa ennen varattua aikaa. Mikäli peruutus tehdään, kun tapahtumaan on alle 3 viikkoa perimme 50% kokonaishinnasta ja kun tapahtumaan on alle viikko, perimme 100% kokonaishinnasta. Lasku lähetetään viikko ennen tapahtumapäivää. Maksuehto 14 pv netto.

Ota yhteyttä!

Varaa ohjelmanumero, kysy lisää tai pyydä tarjous isommalle ryhmäkoolle