fbpx

PIKKUJOULUIHIN OHJELMAA

Evendan rennot ja hauskat ohjelmanumerot tarjoavat takuuvarmaa naurua ja
yhdessä tekemistä yrityksenne pikkujouluihin. Toteutamme ohjelmat
siellä missä teillä on varattuna tapahtumatila tai vaikkapa toimistollanne.

Tutustu ohjelmavaihtoehtoihin alhaalta!
Hintoihin lisätään alv 24%.

Glögijooga 0,5h (Ulko- tai sisäohjelmana)

Glögijooga on hyvänmielen joogaa rennolla meiningillä, samalla lämmittävää glögiä siemaillen.
Glögijooga sopii kaikille, sillä se ei vaadi aiempaa kokemusta.
Tärkeintä on hyvä asenne ja se, että glögi pysyy mukissa sen suuremmin läikkymättä!

Suurmasteri 1-2 h (Ulko- tai sisäohjelmana)

Suosittu tiimityöskentelyyn perustuva joukkuekisa, jossa suoritetaan kekseliäisyyttä ja heittäytymistä vaativia tehtäviä! Suurmasterin jouluversiossa tehtävänä voi olla mm. kuinka pitkälle saatte ammuttua tonttu-ukon rakentamallanne katapultilla? Kilpailussa on tuomari, joka arvioi joukkueiden suoritukset. Kekseliäin joukkue voittaa! Suurmasteri sopii kaikille, jotka haluavat haastaa luovaa ajattelua ja nauraa takuuvarmasti!
SUOSITUIN!

Xmas Race 1-2h (Ulko-ohjelma)

Pikkujoulut pitäisi startata, mutta joulumieli vielä on hukassa? Xmas Racen aikana joulumieltä uhkaavista tekijöistä hankkiudutaan eroon. Tehtävänä voi olla esimerkiksi stressitekijöiden ampuminen itserakennetulla ritsalla. Kilpailijat jaetaan joukkueisiin ja jokaiselle joukkueelle annetaan kartta, jonka avulla suunnistetaan ensimmäiselle rastille. Rasteilla ryhmä suorittaa annetun taktisen tehtävän ja saa ohjeet seuraavalle rastille. Ensimmäinen joukkue maalissa voittaa. Xmas Race sopii kaikille, jotka kaipaavat vauhdikasta kisailua!

Mestaritonttu 1h (Sisäohjelma)

Ken onkaan yrityksenne suurin joulufani? Toteutamme tietokilpailun, joka sisältää jouluaiheisia kysymyksiä, kuva-arvoituksia ja musavisabiisejä. Visa vaatii yleistietämystä ja nopeaa reagointikykyä!

Pikkujoulubingo 30-40 min (Sisäohjelma)

Toteutamme hauskan ja osallistavan bingon. Ikisuosittua bingoa pelataan viisi riviä juontajan ja virallisen valvojan vetämänä. Juontaja ja virallinen valvoja bingokoneineen luovat jännityksen tunnetta pikkujouluihinne!

Jouluinen tiimikisa 1-2h (Sisäohjelma)

Hupaisassa tiimikisassa pääsette haastamaan toisenne erilaisissa jouluisissa tehtävissä, kuten joulusukan täytössä. Tehtävät eivät ole niin helppoja kuin miltä ne alkuun saattavat kuulostaa. Ne vaativat hyvää tuntoaistia, visuaalista silmää, ripauksen heittäytymistä ja puurokauhallisen strategisia taitoja. Miltä tiimiltä joulupuuhat sujuvat sukkelimmin?

Peruutusehdot ja laskutus

Peruutus tulee tehdä viimeistään 3 viikkoa ennen varattua aikaa. Mikäli peruutus tehdään, kun tapahtumaan on alle 3 viikkoa perimme 50% kokonaishinnasta ja kun tapahtumaan on alle kaksi viikkoa, perimme 100% kokonaishinnasta.

Lasku lähetetään viikko ennen tapahtumapäivää. Maksuehto 14 pv netto.

Ota yhteyttä ja varaa!