fbpx

Näitä 5 asiaa et ole vielä testannut etätapahtumassa

Evenda /

Näitä 5 asiaa et ole vielä testannut etätapahtumassa

Etätapahtuman järjestämisen ei tarvitse olla rakettitiedettä. Pääasia on, että tapahtuma ei tunnu samalta kuin etäpalaveriin osallistuminen. Vaikka työstään nauttisi, jatkuva koneen ääressä työskentely vie energiaa. Etätapahtuman tarkoituksena on kääntää tämä toisinpäin eli lisätä osallistujien vireystilaa. Onnistuneen etätapahtuman ytimessä on odotusten nostaminen ennakkoon, yllätyksellisyys sekä osallistavuus. 

Pitkään jatkunut etätyöskentely on varmasti jo tyhjentänyt ideapankkisi etätapahtumien osalta. Tässä meidän viisi vinkkiä, joita et todennäköisesti ole vielä testannut!

Mysteeriboksi

MasterChefistä tuttu mysteeriboksi laittaa kokeneemmankin kokkaajan luovuuden koetukselle. Ideana on, että jokainen kokkaa mysteeriraaka-aineista oman annoksensa. Raaka-aineet voidaan koota niin, että jokainen osallistuja valitsee boksiin yhden aineksen ja yksi hoitaa raaka-aineiden toimituksen kaikille osallistujille. Jos osallistujia on paljon, voi bokseista koota erilaisia niin, että kaikki pääsevät kuitenkin valitsemaan yhden raaka-aineen.

Harrastusvartti

Useimmilta meiltä löytyy erilaisia harrastuksia, joita voi harrastaa kotoa käsin. Uusien harrastusten kokeilu voi aikuisiällä tuntua vaivalloiselta eikä yksin tule aloitettua uusia kokeiluja. Mitä jos syventyisimme toistemme lempitekemisiin? Etänä voi opettaa ja jakaa erilaisia vinkkejä niin, että muut pääsevät kokeilemaan matalalla kynnyksellä uutta harrastusta. Harrastuksina voi olla esimerkiksi jooga, erilaiset käsityöt, maalaaminen, rakentaminen, kokkaaminen, leipominen jne. 

Työkaverin yllättäminen ja yllätyksen unboxaus

Ajatuksella valitut lahjat ovat ihania arjen piristäjiä. Arpokaa jokaiselle yksi yllätettävä työkaveri ja sopikaa yhdessä yllätyksen budjetti. Yhteisessä etätapahtumassa voitte unboxata lahjat ja lahjan saaja voi yrittää arvata henkilön, jolta lahja on peräisin. Valitut lahjat voivat kertoa yllättävän paljon sekä lahjan saajasta että antajasta. Lahjominen on oiva tapa tutustua entistä syvemmin työkavereihin. Ja kukapa ei tykkäisi lahjoista yllättäen arjen keskellä! 

Viherpeukaloiden verryttely 

Kevät on täydellistä aikaa viherpeukaloille. Monikäyttöisten yrttien istuttaminen on rentouttavaa, mutta ennen kaikkea palkitsevaa. Kun satoa tulee, yrteistä saa tehtyä erilaisia yrttiöljyjä ja niitä voi käyttää lähes kaikessa kokkaamisessa. Tuoksu on huumaava!

Yhteinen istutushetki on siitä hyvä, ettei kokemattomaankaan tarvitse jäädä paitsi viherpeukaloinnilta. Osallistujille voidaan postittaa kaikki tarvittava etukäteen, jolloin kaikki pääsevät yhtälailla mukaan. 

Tutustu ohjelmaan tarkemmin täältä

Suurmasteri 

Suurmasteri haastaa luovuutta erilaisilla kekseliäisyyttä vaativilla tehtävillä. Kisailun lomassa kaikki tekemättömät työt jäävät huomaamatta unholaan. Jokainen osallistuja suorittaa annetun tehtävän omalla tavallaan, jolloin erilaisia ratkaisuja on yhtä monta kuin osallistujiakin. Tehtävien teko ja ratkaisujen vertailu naurattaa takuuvarmasti!

Jokainen saa ennen kisaa tarvittavat tarvikkeet ja ohjeet kisailuun valmistautumiseen.

Tutustu ohjelmaan tarkemmin täältä

Kategoriat: Etätapahtumat