fbpx

Ikimuistoisen tapahtuman järjestäminen työporukalle

Haluatko luoda ikimuistoisen tapahtuman työporukallesi? Tapahtuman, jota muistellaan vielä pitkään vuosien varrella. Alla muutama vinkki, jotka kannattaa huomioida heti tapahtumasuunnittelun alkuvaiheessa. 🥳

Tavoitteiden asettaminen

Pidä mielessä tapahtuman tarkoitus ja aseta selkeät tavoitteet. Mikä on se viesti tai kokemus, jonka haluat osallistujille välittää? Minkälaisen muutoksen haluat tapahtumalla saada aikaiseksi? 

Osallistujien tunteminen

Ymmärrä osallistujia ja huomioi heidän tarpeensa, mieltymyksensä ja odotuksensa. Personoitu kokemus tekee tapahtumasta merkityksellisen. Osallista työporukka tapahtuman suunnitteluun. Luonnollisestikaan et voi kaikkia toiveita yhdellä kerralla täyttää, mutta jo toiveiden kuunteleminen luo vahvan pohjan tapahtumalle.

Interaktiivisuus ja osallistaminen

Suunnittele tapahtumasta osallistava. Käytä interaktiivisia työpajoja, osallistavia aktiviteetteja ja muita osallistujia aktivoivia elementtejä. 

Yllättävät elementit

Lisää ainutlaatuisia elementtejä, jotka yllättävät osallistujat positiivisesti. Tämä voi olla esimerkiksi yllätysvieras tai odottamaton esitys.

Huomioi kaikki aistit

Mieti miten voit hyödyntää osallistujien kaikkia aisteja. Esimerkiksi laadukas ruoka, musiikki, valaistus ja hajuvoimakkeet luovat vahvan muistijäljen ja ikimuistoisen kokemuksen. Panosta tapahtuman visuaaliseen, teeman mukaiseen, ilmeeseen.

Jälkimarkkinointi

Älä unohda jälkimarkkinointia. Seuraa tapahtuman jälkeisiä reaktioita, kirjoita huomioita ylös ja kerää palautetta. Seuraavalla kerralla tapahtumaa järjestäessä sinulla on jo huomattavasti laajempi ideapankki käytettäväksi.  

Loppujen lopuksi tapahtuman tekevät sen osallistujat. Ikimuistoista tapahtumaa luodessa tärkeintä on huomioida osallistujien toiveet ja tarpeet kunnioittaen samalla tapahtuman tavoitetta. 

Me Evendalla olemme luoneet lukuisia ikimuistoisia tapahtumia, joista puhutaan vielä pitkään. Kurkkaa täältä mitä asiakkaamme meistä kertovat.