fbpx

Henkilöstötapahtuman ulkoistamisen 3 hyötyä

Henkilöstöjuhlat, virkistyspäivä, tiimipäivät, virkkarit, kesäjuhlat… Rakkaalla lapsella on monta nimeä! Parhaimmillaan henkilöstötapahtumat ovat bensaa työntekijöiden liekkeihin. Ne ruokkivat uutta draivia ja luovuutta. Tarvitsemme säännöllisin väliajoin konkreettisen kiitoksen, hetken latautua ja olla vain. Onnistunut henkilöstötapahtuma luo puitteet kaikelle tälle.

Jos henkilöstötapahtuman tuottaminen tuntuu sinusta pakkopullalta; aika ei meinaa riittää, ideat on vähissä, etkä tiedä, mistä lähtisit liikkeelle, silloin ulkopuolisen, luotettavan, kumppanin löytäminen on paikallaan. 

Nämä 3 asiaa saat, kun ulkoistat tapahtuman suunnittelun ja toteutuksen. 

1. Säästät aikaa

Oman alansa asiantuntija omaa kokemusta ja tietää tarkkaan, miten projekti hoidetaan tehokkaasti lopputuloksesta tinkimättä. Keskittämällä tapahtuman tuottamisen yhdelle toimijalle vältyt turhalta selvittelytyöltä. Tapahtumatuottaja on kerännyt ympärilleen luotettavat palveluntuottajat, äänentoistosta catering-palveluihin, joten voit luottaa siihen, että laatu vastaa odotuksiasi. 

Säästät siis omaa työaikaa ja vältyt turhilta sudenkuopilta sekä viime hetken paniikkipäätöksiltä. 

2. Saat uusia ideoita uusista näkökulmista

Voi olla, että olet tähän mennessä järjestänyt kaikki yrityksesi virkistyspäivät itse. Jossain vaiheessa uusien ideoiden keksiminen aiheuttaa päänvaivaa tai ehkäpä järjestätte virkistyspäivät aina saman kaavan mukaan, ilman yllätyksellisyyttä. Ulkopuolinen tapahtumajärjestäjä näkee tilanteen eri näkökulmasta ja osaa ideoida teille uusia ja raikkaita tapahtumakokonaisuuksia. 

Perinteiden ravistelu on virkistävää ja aina on mahdollisuus palata tuttuun ja turvalliseen, niin halutessaan.

3. Laadukkaat tapahtumat parantavat yrityksen työnantajamielikuvaa

Yritys ei kasva, jos ihmiset yrityksen taustalla eivät voi hyvin. Henkilöstötapahtumat ovat yksi hyvinvoinnin kulmakivistä, arkisten tekojen ja sanojen rinnalla. Kun yritys pitää huolta työntekijöistään, työntekijät pitävät huolta yrityksestä ja antavat oman potentiaalinsa käyttöön, mikä mahdollistaa yrityksen kasvun ja kehityksen.

Yrityksen kasvaessa, tarvitsee se yhä enemmän tekijöitä ja osaajia mukaan. Kun yrityksen työnantajamielikuva on kunnossa, yritys on houkutteleva ja siitä puhutaan positiiviseen sävyyn. Tällöin oikeiden tyyppien löytäminen on huomattavasti helpompaa. 

Tapahtuman tuottamista ei tarvitse ulkoistaa kokonaan. Ulkoista vain ne osa-alueet, joiden tekeminen tuntuu vaivalloiselta. Alkukartoituksen pohjalta tapahtumatuottaja rakentaa sinulle suunnitelman, jossa huomioidaan kaikki tarpeet ja toiveet. Kun ulkoistat tapahtuman meille, joko kokonaan tai osittain, saat luotettavan kumppanin ja tapahtuman josta puhutaan pitkään.