fbpx

Evenda x Metsolanne henkilöstöpäivät

Henkilöstöpäivät tulossa? Me yhdistimme voimamme, jotta te saisitte enemmän. Tarjoamme päiväänne räätälöityjä ohjelmapaketteja Keski-Suomessa. Ne sisältävät aamupäivälle Metsolannen koulutuksellisen osuuden ja iltapäivälle Evendan rennon ohjelmasisällön. Näin saatte laadukkaat ohjelmat koko päivään ilman turhaa etsimistä, vertailua ja kilpailutuksia. 

Valitkaa teille sopivin vaihtoehto kummastakin kategoriasta, me hoidamme loput. 

Kategoria A: Toiminnalliset luennot

1. Vuorovaikuta! (2 h)

Millainen on yrityksenne vuorovaikutuskulttuuri? Haastavatko etätyöt tiiminne yhteisöllisyyttä? Miksi empatia on tärkeä taito myös työpaikalla? Vuorovaikuta!-luennolla tarkastelemme työyhteisön kulttuurin merkitystä työhyvinvoinnin ja työn tuottavuuden näkökulmista. Jokainen pääsee tutkimaan omaa rooliaan yhteisen vuorovaikutuskulttuurin rakentajana, ja saa mukaansa käytännön työkaluja, joilla yhteistä vuorovaikutuskulttuuria voidaan vahvistaa. Oletko koskaan pohtinut, mitä saapuu paikalle, kun sinä tulet töihin?

2. Voimavarat ja palautuminen (2 h)

Miten tiiminne ja sen jäsenet jaksavat? Millaisia ovat heidän elämäntilanteidensa kokonaiskuormitukset? Voimavarat ja palautuminen -luennolla osallistujat pysähtyvät oman hyvinvointinsa äärelle, kartoittavat omat voimavaransa ja heitä kuormittavat asiat nykyhetkessä. Etsimme pieniä tekoja ja arjen rutiineja, joilla omia voimavaroja voi vahvistaa ja ylläpitää pitkällä tähtäimellä. Tiiminne jäsenet saavat tietoa palautumisen ja voimavarojen huoltamisen merkityksestä. Kotiinviemisenä on työkaluja parempaan palautumiseen.

3. Oman työn johtaminen ja ajankäyttö (2 h)

Nykypäivän työelämässä korostuvat itsensä johtamisen taidot. Työ on itseohjautuvampaa ja pirstaleisempaa kuin koskaan aiemmin. Hyvillä oman työn johtamisen taidoilla ihminen voi sekä tehostaa työskentelyään että vahvistaa voimavarojaan. Luennolla paneudutaan ajankäytön hallintaan ja itsensäjohtamisen keinoihin käytännössä. Osallistujat saavat toimivaksi todettuja keinoja ja työkaluja työnsä tehostamiseen.

Kategoria B: Tiimiyttävät ohjelmanumerot

Tapahtumatoimisto Evenda toteuttaa päiväänne rennon ja hauskan ohjelmanumeron, jossa osallistujat varmasti viihtyvät. Ohjelmanumeroiden kesto mitoitetaan teidän tarpeitanne vastaavaksi. Tuloksena iloinen ja yhteisöllisempi tiimi, joka lähtee kotiin hymyssä suin ja virkistyneenä!

1. Suurmasteri (1-2 h)

Loistava tiimityöskentelyyn perustuva joukkuekisa missä suoritetaan mitä haastavampia tehtäviä, joista joukkueiden täytyy suoriutua mahdollisimman kekseliäästi ja heittäytyen. Tehtävinä voi olla mm. Kuinka näyttävän domino-efektin saatte rakennettua? Kuinka pitkälle saatte ammuttua tennispallon rakentamallanne katapultilla? Kilpailussa on tuomari, joka arvioi joukkueiden suoritukset. Kekseliäin joukkue voittaa! Suurmasteri sopii kaikille, jotka haluavat haastaa luovaa ajattelua ja nauraa takuuvarmasti!

2. Amazing race (1-2 h)

Kilpailijat jaetaan joukkueisiin ja jokaiselle joukkueelle annetaan kartta, jonka avulla suunnistetaan ensimmäiselle rastille. Rasteilla ryhmä suorittaa annetun taktisen tehtävän ja saa ohjeet seuraavalle rastille. Ensimmäinen joukkue maalissa voittaa. Amazing Race sopii kaikille, jotka kaipaavat vauhdikasta kisailua!

3. Farmi – haastepäivä (1-2 h)

Ketkä ovat farmin kingejä? Loistava tiimityöskentelyyn perustuva joukkuekisa, jossa päästään kisaamaan esimerkiksi naulojen tarkkuuslyönnissä, tietokilpailuissa sekä muiden haasteiden parissa. Haasteissa päästään käyttämään niin fyysistä voimaa, tietoa ja tarkkuutta. Sopii kaikille, jotka haluavat kisailla monella eri osa-alueella!

4. Forest & back (1-2 h)

Forest and Back -teemapäivänä päästään vaeltamaan! Osallistujat jaetaan joukkueisiin ja heidän tehtävänään on löytää tehtävärasteille annettujen ohjeiden mukaisesti. Rastilla suoritetaan erilaisia jännittäviä sekä tiimyttäviä haasteita, joissa tarvitaan päättelykykyä ja vuorovaikutustaitoja. Reitin pituus sekä haasteiden vaativuus määritellään osallistujien mukaisesti. Forest & Back sopii luonnon ystäville!

Koko päivän ohjelmapakettien hinta yhteensä: (alv 0 %):


10-19 hlö  1110 €  
20-29 hlö 1390 €
30-39 hlö 1670 € 
(+ mahdolliset matkakulut)

 

Metsolannen nettisivut: https://metsolanne.fi/

Ota yhteyttä ja varaa!