fbpx

ETÄTAPAHTUMAT

Kaipaatteko yrityksen etäpalavereihin tai -tapahtumaan jotain virkistävää ohjelmaa?
Toteutamme rentoja ja hauskoja ohjelmanumeroita niin etäpalavereihin kuin muihin yhteisiin etäkohtaamisiin. Sovitaan aika ja me liitymme mukaan etäpalaveriin toteuttamaan ohjelmanumeron teille.

 Suunnittelemme myös tarvittaessa koko tapahtuman puolestasi.

OHJELMAA ETÄTAPAHTUMIIN

Cocktailjooga

Cocktailjooga on joogaa rennolla meiningillä, samalla maittavaa juomaa hörppien. Cocktailjooga sopii kaikille, sillä se ei vaadi aiempaa kokemusta. Tärkeintä on hyvä asenne ja se, että cocktail pysyy pystyssä sen suuremmin läikkymättä. Cocktailjooga taipuu loistavasti myös kahvijoogaksi etäpalaveria piristämään. Joogan kesto on noin 20-30 minuuttia.

Cocktailkoulu

Tapahtuman aloittaminen drinkkikoululla rentouttaa tunnelman heti alkuun. Yhteistyökumppanimme DeLoreanin vetämä cocktailkoulu, jossa drinkit tehdään Cocktail Boxin sisällöistä. Ohjelman kesto on n. 15 minuuttia.

Tietokilpailu

Toteutamme tietokilpailun, joka sisältää eri aiheisia kysymyksiä, kuva-arvoituksia ja musavisabiisejä. Teemme tietokilpailua varten visuaalisen vastauspohjan, johon vastaukset kirjataan ylös. Ohjelman kesto n. 20-30 minuuttia.

Emojivisa

Kokoamme monipuolisesti erilaisia emojiyhdistelmiä, joista tulee arvata, mitä ne esittävät. Emojeista voidaan yhdistellä esimerkiksi leffojen, biisien, tapahtumien tai kirjojen nimiä. Ohjelma kesto n. 20 minuuttia.

7 sekuntia -haaste

Tehtävänä on suorittaa annettu haaste seitsemässä sekunnissa. Ohjelmanumero tuo etätapahtumaan vilskettä ja naurua. Paras haasteiden suorittaja voittaa! Suosittelemme ohjelmaa enintään 20:lle henkilölle kerrallaan. Ohjelman kesto n. 20-30 minuuttia.

Bingo

Toteutamme hauskan ja osallistavan bingon porukallenne etänä. Ohjelman kesto n. 30 minuuttia.

ETÄTAPAHTUMA BOKSIT

Etätapahtuma boksit

Suunnittelemme ja toteutamme kotiin toimitettavia etätapahtuma bokseja yrityksen henkilöstölle. Boksit sisältävät esimerkiksi naposteltavaa, juhlarekvisiittaa ja kutsukortin. Jokainen boksi suunnitellaan yhdessä yrityksen kanssa.

Cocktail Box

Meidän kautta voit tilata yhteistyökumppanimme DeLoreanin suunnitteleman Cocktail Boxin. Cocktail Box sisältää: 2 kpl cocktailsiirappeja, 2 kpl Schweppes Premium Mixereitä, koristeet ja ohjeet. Boxi on alkoholiton.

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä etätapahtumaan liittyen