fbpx

Ohjelmaa etänä

Evendan etäohjelmissa pääsette viettämään rentoa yhteistä aikaa etänä. Miltä kuulostaisi esimerkiksi kahvijooga työpäivän välissä tai bingo ja tietovisa työpäivän päätteeksi? Ohjelmat sopivat niin etäpalavereihin, tyhy- tai tykypäiviin tai ihan muuten vaan piristämään työpäivää!

Matalan kynnyksen etäohjelma ei vaadi teiltä juuri muuta kuin kutsulinkin lähettämisen meille siihen etäalustaan, jota te käytätte arjessanne. Palvelu on siis vaivaton, ilman suurempia kikkailuja. 

Tustustu ohjelmanumeroihin alhaalta!

Viherpeukaloiden verryttely

Kesä on viherpeukaloiden aikaa! Valmistaudumme yhdessä lähestyvään
puutarhakauteen yrttien istutuksella ja jakamalla vihreitä vinkkejä.

Toimitamme henkilöstölle kaiken tarvittavan yrttien istutusta varten
eli omasta takaa ei tarvitse olla valmiina mitään.

Ohjelman kesto: noin 15 minuuttia

Cocktailjooga

Cocktailjooga taipuu loistavasti myös kahvijoogaksi esimerkiksi etäpalaveria piristämään.
Cocktailjooga on joogaa rennolla meiningillä, samalla maittavaa juomaa hörppien.
Cocktailjooga sopii kaikille, sillä se ei vaadi aiempaa kokemusta.
Tärkeintä on hyvä asenne ja se, että cocktail pysyy pystyssä sen suuremmin läikkymättä.

Cocktailkoulu*

Tapahtuman aloittaminen drinkkikoululla rentouttaa tunnelman heti alkuun. Yhteistyökumppanimme DeLoreanin vetämä cocktailkoulu, jossa drinkit tehdään Cocktail Boxin sisällöistä. Cocktail Boxit tilataan erikseen. *Saatavuus tarkistetaan DeLoreanilta

Mestareiden mestari

Jännittävän tietokilpailun parissa pääsette ratkaisemaan eri aiheisia kysymyksiä, kuva-arvoituksia ja musavisabiisejä. Visa vaatii yleistietämystä ja nopeaa reagointikykyä!

Emojivisa

Pääsette ratkaisemaan monipuolisesti erilaisia emojiyhdistelmiä, joista tulee arvata, mitä ne esittävät. Emojeista yhdistellään esimerkiksi leffojen, biisien, sanontojen tai kirjojen nimiä.

Bingo

Ikisuosittua bingoa pelataan viisi riviä juontajan ja virallisen valvojan vetämänä. Juontaja ja virallinen valvoja bingokoneineen luovat jännityksen tunnetta etäpäiväänne!

Paint & Drink

Heittäydy taiteen ja juoman vietäväksi matalan kynnyksen maalaustilaisuudessa! Maalaamme yhdessä etänä kotoa käsin, samalla lempijuomaa nautiskellen. Hinta sisältää maalaustarvikkeet, jotka lähetetään postilla jokaiselle osallistujalle kotiin. Maalaustarvikkeet sisältävät akryylivärit, tarvittavat maalausvälineet, värien sekoitusalustan, luonnostelupaperin sekä canvastaulun.

Boksit etäjuhliin

Räätälöidyt boksit

Suunnittelemme ja toteutamme kotiin toimitettavia etäjuhlabokseja yrityksen henkilöstölle. Boksit suunnitellaan tarpeenne ja toiveidenne pohjalta. Boksi voi sisältää esim. herkkuja, juhlarekvisiittaa ja kutsun tulevaan etätapahtumaan. Hinta määräytyy boksin sisällön mukaan. Pyydä tarjous!

Cocktail Boxit*

Meidän kautta voit tilata yhteistyökumppanimme DeLoreanin suunnitteleman Cocktail Boxin. *Saatavuus tarkistetaan DeLoreanilta. Boksi sisältää:

- 2kpl cocktailsiirappeja
- 2 Schweppes Premium Mixereitä
- Koristeet
- Ohjeet

Boxi on alkoholiton ja toimitusmaksut lisätään hintaan.

Ota meihin yhteyttä ja tarkista saatavuus!