fbpx

5 vinkkiä yrityksesi pikkujoulujen järjestämiseen

Evenda /

5 vinkkiä yrityksesi pikkujoulujen järjestämiseen

Pikkujouluaika lähestyy! Pikkujoulut ovat monen yrityksen jokavuotinen perinne. Kiinnittämällä huomiota pieniin yksityiskohtiin, saatte luotua pikkujouluistanne entistäkin paremmat. Näillä vinkeillä teette tämän vuoden pikkujouluista unohtumattomat.

Anna osallistujien vaikuttaa!

Anna osallistujien vaikuttaa pikkujoulujen ohjelmaan, paikkaan, ruokaan tai vaikka kaikkiin. Jo kysymällä ohimennen asiasta kasvokkain, sähköpostilla tai vaikka yhteisellä äänestyksellä on merkitystä. Näin sitoutat osallistujia ohjelmaan ja saat heidät tuntemaan olonsa merkitykselliseksi.

Hypetä ja informoi!

Tiedota tapahtumasta tarpeeksi aikaisin, tarpeeksi tarkasti ja tarpeeksi monta kertaa. Kerro selkeästi mitä tapahtuu, milloin ja missä. Missä tavataan? Mikä on pukukoodi? Kauanko tilaisuus kestää? Kun kaikki tieto on selvillä, voivat osallistujat tulla tapahtumaan hyvillä mielin eikä mikään jää arvoitukseksi, jonka ei tulisi olla arvoitus. Ole itse innostunut tapahtumasta, jolloin ilo leviää myös muihin osallistujiin!

Palkitse henkilöstöä!

Kun kerran koko porukka on kerätty yhteen, miksi et käyttäisi tilaisuutta hyödyksi ja palkitsisi yrityksen luottopelaajat. Palkitseminen motivoi jokaista työntekijää tekemään parhaansa taas ensi vuonna. Hauska ohjelmanumero saadaan myös aikaiseksi äänestämällä yhdessä koko porukalla esimerkiksi työporukan vitsiniekka, työporukan tsemppari ja työpaikan nero.

Voisiko tänä vuonna kokeilla jotain erilaista?

Mikään ei ole tylsempää kuin yrityksen juurista tulleet vanhat pikkujouluperinteet. Pitäisikö tänä vuonna kokeilla jotain ihan muuta? Miltä kuulostaisi esimerkiksi tiimiyttävä ulko-ohjelma? Ulko-ohjelmia kannattaakin suosia näin korona-aikaan.

Kysy neuvoa alan ammattilaisilta!

Jos pikkujouluohjelma on vielä hukassa tai koko pikkujoulujen järjestäminen tuntuu liian isolta taakalta, kannattaa siihen kysyä apua. Evendalta löytyy Ohjelmakortti, josta löytyy erilaisia ohjelmavaihtoehtoja, niin sisälle kuin ulos. Voit jättää sähköpostiosoitteesi nettisivujen etusivulla olevaan lomakkeeseen, niin lähetämme sen sinulle. Meiltä onnistuu myös koko tapahtuman järjestäminen alusta loppuun asti, jolloin teille jää ainoastaan tapahtumasta nauttiminen!

Kirjoittanut: Ida-Maria Muilu, Evenda Oy

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn