fbpx

5 upeaa juhlatilaa yritystapahtumiin Jyväskylän läheisyydessä

Tarkoin valittu ja kaikin puolin toimiva juhlatila luo pohjan onnistuneelle tapahtumalle. Juhlatilan valitsemiseen vaikuttavat juhlan päivämäärä, budjetti, henkilömäärä, sijainti, mahdollinen teema, ruokailu ja ylimääräiset mukavuudet joita juhliin halutaan, kuten sauna ja porealtaat. Jos päivämäärä on ehdoton, kannattaa tilan etsiminen aloittaa ajoissa, erityisesti, jos juhlat haluaa järjestää sesonkiaikana kesällä tai marras-joulukuussa.

Mikäli juhlatilan varaa kauemman etäisyyden päästä, on juhlavieraille hyväjärjestää yhteinen kyyditys. Myös yön yli majoittumista on syytä harkita, mikäli juhlatila sijaitsee etäällä ja vieraat saapuvat muualta. 

Listasimme alle viisi upeaa juhlatilaa Jyväskylän läheisyydestä.

Savutuvan Apaja, 12km Jyväskylän keskustasta 

Savutuvan Apajan uniikki miljöö henkii vanhan Suomen tarinaa. Pihapiirissä on yli 30 keskisuomalaista talonpoikaisrakennusta, joista vanhin on peräti yli 250 vuotta vanha. Apaja tarjoaa tilat yli 200 vieraalle. Varattavanasi on useita erikokoisia tiloja sekä rantasaunat ulkoporealtaiden kera. Apajan keittiön herkut syntyvät sesongin mukaisista lähiraaka-aineista. Ruokaa ei valmisteta ainoastaan perinteisessä keittiössä, vaan erilaisia valmistustapoja, kuten hiillosta, savustusta ja avotulta hyödyntäen.

Vehryt Nouka, 12km Jyväskylän keskustasta

Vehryt Nouka on uusi juhlatila Noukanniemessä. Noukanniemen edellinen hotelli-ravintola muuttui uusien yrittäjien ja kevään remontin myötä Vehryt Noukaksi. Remontoidusta rakennuksesta löytyy nyt iso pääsali, kaksi kokouskabinettia, lounge-tila saunoineen ja ulkoporeammeineen. Pääsaliin mahtuu juhlimaan kerrallaan 100 henkilöä. Keittiö taikoo juhliin pohjoismaalaisia makuelämyksiä jokaiseen makuun. Uudistunut tila on moderni, luonnonläheinen ja lämminhenkinen.

Villa Jääskelä, 17km Jyväskylän keskustasta

Kauniin maalaismaiseman ympäröivä Villa Jääskelä ihastuttaa aitoudellaan. Monipuoliset tilat sopivat hyvin erilaisiin tarpeisiin. Tallin ylisillä sijaitsevat upeat 150 hengen juhlatilat, josta löytyy pitkä baaritiski, orkesterikoroke sekä tanssilattia. Suurempien tilojen lisäksi Villa Jääskelästä löytyy myös ihastuttava minikylpylä, johon mahtuu 30 henkilöä. Kylpylän saunan lempeisiin löylyihin mahtuu kerrallaan 12 henkilöä. Saunomaan pääset myös päijänteen rannalle, erilliseen rantasaunaan! Villa Jääskelän keittiö loihtii puhtaista ja kotimaisista raaka-aineista herkullista kotiruokaa isommillekin juhlaseurueille. 

Vaarunhovi, 39km Jyväskylän keskustasta

Vaarunhovin nikkarityylinen päätalo pitää sisällään koulutustilan (20hlö), ruokasalin (30hlö), juhlasalin (60hlö) sekä pappilan (50hlö). Ruokasali, juhlasali sekä pappila ovat yhdistettävissä toisiinsa pariovin. Varattavanasi on myös tunnelmallinen, hirsinen, rantasauna kirkasvetisen Päijänteen rannalla. Lisäksi pihapiiristä löytyy tansseihin ja ulkoseminaareihin soveltuva lato AV-välinein. Päätalon keittiö kattaa herkulliset pitopöydät, lounaat ja illalliset. Ruokia voi halutessaan tilata myös suoraan rantasaunalle ja muihin tiloihin!

Revontuli Resort, 48km Jyväskylän keskustasta

Revontulesta löydät kaiken tarvitsemasi onnistuneen kokous- tai virkistyspäivän järjestämiseen. Järviluonnon äärellä sijaitsevat kokoustilat tarjoavat inspiroivan ympäristön kokouksille. Monipuoliset majoitusvaihtoehdot sijaitsevat kaikki vain muutaman askelman päässä kokoustiloista ja muista palveluista.

 

Kaikki yllämainitut juhlatilat ovat Evendan yhteistyökumppaneita ja muun muassa näihin tiloihin on mahdollista toteuttaa tiimiyttäviä aktiviteetteja tarjoamistamme vaihtoehdoista. Esimerkiksi hauska Suurmasteri -tiimikisailu tarjoaa takuuvarmaa naurua ja tiimiyttävää tekemistä yrityksenne yhteisiin hetkiin. Kurkkaa kaikki vaihtoehdot tiimiyttäviin aktiviteetteihin täältä