fbpx

5 upeaa juhlatilaa yritystapahtumiin Jyväskylän läheisyydessä

Evenda /

Yritystapahtumat

5 upeaa juhlatilaa yritystapahtumiin Jyväskylän läheisyydessä

 
Tarkoin valittu ja kaikin puolin toimiva juhlatila luo pohjan onnistuneelle tapahtumalle. Juhlatilan valitsemiseen vaikuttavat juhlan päivämäärä, budjetti, henkilömäärä, sijainti, mahdollinen teema, ruokailu ja ylimääräiset mukavuudet, joita juhliin halutaan, kuten sauna ja porealtaat. Jos päivämäärä on ehdoton, kannattaa tilan etsiminen aloittaa ajoissa, erityisesti, jos juhlat haluaa järjestää sesonkiaikana kesällä tai marras-joulukuussa.

Mikäli juhlatilan varaa kauemman etäisyyden päästä, kannattaa juhlavieraille järjestää yhteinen kyyditys. Myös yön yli majoittumista on syytä harkita, mikäli juhlatila sijaitsee etäällä ja vieraat saapuvat muualta. 

Listasimme alle viisi upeaa juhlatilaa Jyväskylän läheisyydestä.

Savutuvan Apaja, 12km Jyväskylän keskustasta 

Savutuvan Apajan uniikki miljöö henkii vanhan Suomen tarinaa. Pihapiirissä on yli 30 keskisuomalaista talonpoikaisrakennusta, joista vanhin on peräti yli 250 vuotta vanha. Apaja tarjoaa tilat yli 200 vieraalle. Varattavanasi on useita erikokoisia tiloja sekä rantasaunat ulkoporealtaiden kera. Apajan keittiön herkut syntyvät sesongin mukaisista lähiraaka-aineista. Ruokaa ei valmisteta ainoastaan perinteisessä keittiössä, vaan erilaisia valmistustapoja, kuten hiillosta, savustusta ja avotulta hyödyntäen.

Vehryt Nouka, 12km

Vehryt Nouka on uusi juhlatila Noukanniemessä. Noukanniemen edellinen hotelli-ravintola muuttui uusien yrittäjien ja kevään remontin myötä Vehryt Noukaksi. Remontoidusta rakennuksesta löytyy nyt iso pääsali, kaksi kokouskabinettia, lounge-tila saunoineen ja ulkoporeammeineen. Pääsaliin mahtuu juhlimaan kerrallaan 100 henkilöä. Keittiö taikoo juhliin pohjoismaalaisia makuelämyksiä jokaiseen makuun. Uudistunut tila on moderni, luonnonläheinen ja lämminhenkinen.

Villa Jääskelä, 17km

Kauniin maalaismaiseman ympäröivä Villa Jääskelä ihastuttaa aitoudellaan. Monipuoliset tilat sopivat hyvin erilaisiin tarpeisiin. Tallin ylisillä sijaitsevat upeat 150 hengen juhlatilat, josta löytyy pitkä baaritiski, orkesterikoroke sekä tanssilattia. Suurempien tilojen lisäksi Villa Jääskelästä löytyy myös ihastuttava minikylpylä, johon mahtuu 30 henkilöä. Kylpylän saunan lempeisiin löylyihin mahtuu kerrallaan 12 henkilöä. Saunomaan pääset myös päijänteen rannalle, erilliseen rantasaunaan! Villa Jääskelän keittiö loihtii puhtaista ja kotimaisista raaka-aineista herkullista kotiruokaa isommillekin juhlaseurueille. 

Vaarunhovi, 39km 

Vaarunhovin nikkarityylinen päätalo pitää sisällään koulutustilan (20hlö), ruokasalin (30hlö), juhlasalin (60hlö) sekä pappilan (50hlö). Ruokasali, juhlasali sekä pappila ovat yhdistettävissä toisiinsa pariovin. Varattavanasi on myös tunnelmallinen, hirsinen, rantasauna kirkasvetisen Päijänteen rannalla. Lisäksi pihapiiristä löytyy tansseihin ja ulkoseminaareihin soveltuva lato AV-välinein. Päätalon keittiö kattaa herkulliset pitopöydät, lounaat ja illalliset. Ruokia voi halutessaan tilata myös suoraan rantasaunalle ja muihin tiloihin!

Kartano Kievari, 43km

Ekologisesta Kartano Kievarista löytyy niin kokous- kuin juhlatiloja, tilaussauna sekä monipuolista viihdettä, teatteriesityksistä stand uppiin. Juhlatiloihin mahtuu kymmenistä juhlavieraista satoihin juhlavieraisiin. Myös ravintola- ja majoituspalvelut onnistuvat käden käänteessä. Osa majoitushuoneista sijaitsee hauskasti kesäteatterin katsomon alla, osa vanhassa tiilitalossa. 

Muun muassa nämä Jyväskylän seudun juhlatilat sopivat täydellisesti yritysjuhlien järjestämiseen. Jokaiseen paikkaan on myös mahdollista tilata ohjelmanumeroita tarjoamistamme vaihtoehdoista. Esimerkiksi vauhdikas Epic Race on oiva ohjelmanumero ennen saunaa ja kylpemistä joko poreissa tai luonnonvesissä! 

Lue lisää

Kategoriat: Yritystapahtumat