fbpx

5 juhlatilaa Jyväskylän keskustassa

Kirjoitimme aiemmin juhlatiloista, jotka sijaitsevat etäämmällä Jyväskylän kaupungin ytimestä. Toisinaan toiveena on, että juhlatila sijaitsee keskustassa, jonne kaikkien on helppo saapua. Ytimessä sijaitsevasta juhlatilasta on myös halutessaan helppo jatkaa iltaa, mikäli itse tilaisuus loppuu alkuillasta ja menojalkaa vielä vipattaa! Juhlatilan lisäksi onkin hyvä huomioida erillinen jatkopaikka, jos juhlatilasta täytyy poistua illan ollessa vielä nuori. 

Myös ydinkeskustasta löytyy upeita juhlatiloja sekä pienille että suuremmille juhlaporukoille. Alla viisi juhlatilaa, joita voimme lämmöllä suositella. 

Crazy Town 

Crazy Townin muuntautumiskykyiset tilat sopivat useisiin erilaisiin tapahtumiin, henkilöstöjuhliin, koulutuksiin tai asiakastapahtumiin. Isoimpaan tilaan eli Alatorille mahtuu 200 henkilöä. Modernit, värikkäät ja tyylikkäästi sisustetut tilat ovat upeita sellaisenaan eli jos haluat päästä somistuksen kanssa helpolla, suosittelemme varaamaan Crazy Townilta sopivan tilan tarpeisiisi. Muut tapahtumatilat Crazy Townilla ovat Learning Cafe ja Showroom. 

Crazy Townin yksi tapahtumatiloista Learning Cafe

Hotelli Verso

Hotelli Verso tarjoaa ylelliset juhlatilat esimerkiksi yrityksen syntymäpäiville, tiimipäiville tai vaikkapa pikkujouluihin. Hotellin sisään kätkeytyy erikokoisia tiloja erilaisiin tarpeisiin. Toisessa kerroksessa sijaitseva juhlatila Kerkkä soveltuu jopa 150-300 hengelle pöytäjärjestyksestä riippuen. Verso huolehtii myös vieraiden majoittamisesta ja ruokailusta tarpeen tullen. 

Aalto-sali 

Alvar Aallon suunnittelema Aalto-sali on vaikuttava näky. Korkea katto, arvokas miljöö ja pienet yksityiskohdat luovat henkeäsalpaavan tunnelman. Gaala tyylisille tapahtumille Aalto-sali on loistava ratkaisu! Aalto-salista löytyy istumapaikat 165 hengelle ja seisomatilaisuuksiin mahtuu jopa 550 henkilöä eli tila on omiaan suuremmille juhlille.  

Harmooni

Hurmaava harmooni sijaitsee historiallisessa rakennuksessa. Juhlava Harmoonisali soveltuu 100 henkilölle ja ainutlaatuinen Aapelin sali enimmillään 40 henkilölle. Harmoonin aurinkoinen puutarhaterassi puolestaan tarjoaa rauhallisen keitaan keskellä kaupunkia. Puutarhaterassi soveltuu täydellisesti kesäisten puutarhajuhlien järjestämiseen, esimerkiksi juuri ennen kesälomille lähtöä tai kesälomilta saapumisen jälkeen. 

Ilokivi

Jyväskylän yläkaupungilla sijaitsevasta Ilokivestä löydät ravintolasalin, venuen, saunan sekä poreammeen ja kokoustilat. Ilokivi Venue on kaupungin musta jalokivi. Tapahtumatila on täydellinen esimerkiksi mystisiä salakapakka -teemaisia juhlia varten. Ravintolasali on puolestaan kaikessa valoisuudessaan raikas juhlatila isompiakin juhlia varten. Seisten juhlijoita mahtuu 325 ja istuen 220. Ilokivi tarjoaa juhlatilojen lisäksi tilaisuuden mukaan räätälöidyt menukokonaisuudet!