fbpx

5 hauskaa ja tiimiyttävää ohjelmaa yritystapahtumaan

Evenda /

5 hauskaa ja tiimiyttävää ohjelmaa yritystapahtumaan

Yrityksen henkilöstöpäivät tulossa. Juhlatila ja ruokailu on jo varattu, mutta ohjelma vielä puuttuu. Tarkoitus on nähdä pitkän ajan jälkeen työkavereita rennoissa merkeissä ja viettää yhteistä aikaa työkavereiden kanssa. 

Ennen ohjelmaa valittaessa on hyvä tiedustella työkavereilta, mitä he tykkäävät tehdä yhdessä. Halutaanko rauhallista ja rentouttavaa ohjelmaa? Vai jotain vauhdikasta ja hauskaa yhdessä tekemistä?

Vastausten pohjalta tiedät minkälaista ohjelmaa lähdet hakemaan. Jos netistä ei löydy suoraan sopivaa vaihtoehtoa, kannattaa kysyä ohjelmapalveluita tarjoavista yrityksistä, voivatko he suunnitella juuri teille sopivan ohjelman toiveidenne mukaan. Me Evendalla toteutamme toiveiden pohjalta joko aivan uusia ohjelmaideoita tai muokkaamme nykyisiä ohjelmia juuri teidän toiveiden mukaiseksi.

Tässä on 5 hauskaa ja tiimiyttävää ohjelmanumeroa, joissa viihdytään yhdessä!

1. Suurmasteri -tiimikisat 

Loistava tiimityöskentelyyn perustuva joukkuekisa missä suoritetaan mitä haastavampia tehtäviä, joista joukkueiden täytyy suoriutua mahdollisimman kekseliäästi ja heittäytyen. Tehtävinä voi olla mm. Kuinka näyttävän domino-efektin saatte rakennettua? Kilpailussa on tuomari, joka arvioi joukkueiden suoritukset. Kekseliäin joukkue voittaa! Suurmasteri sopii kaikille, jotka haluavat haastaa luovaa ajattelua ja nauraa takuuvarmasti!

Tämä ohjelma on Evendan suunnittelema ohjelmanumero ja on ollutkin yksi suosituimmista ohjelmista. Ohjelma on helppo muokata toiveiden ja ryhmäkoon mukaan. 

2. Forest & Back -vaelluspäivä

Forest and Back -teemapäivänä päästään vaeltamaan! Osallistujat jaetaan joukkueisiin ja heidän tehtävänään on löytää tehtävärasteille annettujen ohjeiden mukaisesti. Rastilla suoritetaan erilaisia jännittäviä sekä tiimyttäviä haasteita, joissa tarvitaan päättelykykyä ja vuorovaikutustaitoja. Reitin pituus sekä haasteiden vaativuus määritellään osallistujien mukaisesti. Forest & Back sopii luonnon ystäville!

Tämä ohjelma löytyy myös Evendan ohjelmatarjonnasta.

3. Cocktailkoulu – DeLorean 

Yhteistyökumppanimme DeLorean järjestää Cocktailkouluja yritystapahtumiin. Koulutuksen sisältö räätälöidään juuri teidän porukalle sopivaksi. 

Tutustu täältä DeLoreanin cocktailkouluun tarkemmin.

4. Cocktailjooga

Tämä ohjelmanumero kruunaa cocktailkoulun! Kun drinkit on valmistettu yhdessä cocktailkoulussa, voidaan sen jälkeen  joogata rennolla meiningillä, samalla maittavaa juomaa hörppien. Cocktailjoogaan voi osallistua kuka vaan, liikkeet ovat helppoja aloittelijallekin. 

5. Yhteinen vaellus luontopolulla 

Pakatkaa eväät mukaan ja suunnatkaa kohti lähimpää luontopolkua. Valitkaa sopivan pituinen reitti, jonka kierrätte yhdessä ja lopuksi istutte nuotion äärelle nauttimaan eväitä.

Jyväskylän seudun luontopolut löytyy helposti esimerkiksi Visit Jyväskylän nettisivuilta

Lue lisää

5 keinoa mokata virkistyspäivien suunnittelu & toteutus

Terve ja toimiva työyhteisö lisää yrityksen tehokkuutta sekä tuottavuutta. Erilaiset tiiminrakennustapahtumat, kuten virkistyspäivät (tai virkkarit, tyhypäivä.. miksikä sitä haluaakaan kutsua) ovat positiivisen työyhteisön rakentamisen kulmakiviä.

5 hauskaa teemaa yritystapahtumaan

Yritystapahtumilla kannattaa olla teema, mutta se ei ole pakollista. Teema luo yritystapahtumasta onnistuneen kokonaisuuden. Suosittelemme joka tapahtumaan teemaa, sillä sen pohjalta on myös helpompi suunnitella tapahtumaa eri osa-alueilta. Teemaa valittaessa on hyvä miettiä, millainen kohdeyleisö on ja minkälainen teema vetoaa heihin.

Ohjelmaa yritystapahtumiin

OHJELMAA YRITYSTAPAHTUMIIN Evendan rennot ja hauskat ohjelmanumerot tarjoavat takuuvarmaa naurua ja yhdessä tekemistä yrityksenne yhteisiin hetkiin. Ohjelmat sopivat niin henkilöstöpäiville, pikkujouluihin, tyhy- ja tykypäiville tai mihin hetkeen vain kun haluatte viettää työyhteisön kesken yhdessä aikaa. 

Kategoriat: Yritystapahtumat