fbpx

5 hauskaa ja tiimiyttävää ohjelmaa yritystapahtumaan

Evenda /

5 hauskaa ja tiimiyttävää ohjelmaa yritystapahtumaan

Yrityksen henkilöstöpäivät tulossa syksylle. Juhlatila ja ruokailu on jo varattu, mutta ohjelma vielä puuttuu. Tarkoitus on nähdä pitkän ajan jälkeen työkavereita rennoissa merkeissä ja viettää yhteistä aikaa työkavereiden kanssa. 

Ennen ohjelmaa valittaessa on hyvä tiedustella työkavereilta, mitä he tykkäävät tehdä yhdessä. Halutaanko rauhallista ja rentouttavaa ohjelmaa? Vai jotain vauhdikasta ja hauskaa yhdessä tekemistä?

Vastausten pohjalta tiedät minkälaista ohjelmaa lähdet hakemaan. Jos netistä ei löydy suoraan sopivaa vaihtoehtoa, kannattaa kysyä ohjelmapalveluita tarjoavista yrityksistä, voivatko he suunnitella juuri teille sopivan ohjelman toiveidenne mukaan. Me Evendalla toteutamme toiveiden pohjalta joko aivan uusia ohjelmaideoita tai muokkaamme nykyisiä ohjelmia juuri teidän toiveiden mukaiseksi.

Tässä on 5 hauskaa ja tiimiyttävää ohjelmanumeroa, joissa viihdytään yhdessä!

 

1. Suurmasteri -tiimikisat 

Loistava tiimityöskentelyyn perustuva joukkuekisa missä suoritetaan mitä haastavampia tehtäviä, joista joukkueiden täytyy suoriutua mahdollisimman kekseliäästi ja heittäytyen. Tehtävinä voi olla mm. Miten kekseliäästi saatte piilotettua vesimelonin itseenne? Kuinka pitkälle saatte ammuttua tennispallon rakentamallanne katapultilla? Kilpailussa on tuomari, joka arvioi joukkueiden suoritukset. Kekseliäin joukkue voittaa!

Tämä ohjelma on Evendan suunnittelema ohjelmanumero ja on ollutkin tämän kesän yksi suosituimmista ohjelmista. Ohjelma on helppo muokata toiveiden ja ryhmäkoon mukaan. Tutustu ohjelmaan tästä.

 

2. Forest And Back 

Metsässä liikkumista samalla tehden erilaisia haasteita. Työporukka jaetaan joukkueisiin ja jokaiselle joukkueelle annetaan kartta, jonka avulla suunnistetaan ensimmäiselle rastille sovitulla luontopolulla tai lähimetsässä. Rasteilla ryhmä suorittaa annetun taktisen tehtävän ja saa ohjeet seuraavalle rastille. Ensimmäinen joukkue maalissa voittaa!

Tämä ohjelma löytyy myös Evendan ohjelmatarjonnasta ja sopii enemmän rauhallisemmalle porukalle, ketkä tykkäävät nauttia ohjelman ohella myös metsässä liikkumisesta. 

 

3. Cocktailkoulu – DeLorean 

Yhteistyökumppanimme DeLorean järjestää Cocktailkouluja yritystapahtumiin. Koulutuksen sisältö räätälöidään juuri teidän porukalle sopivaksi. 

Tutustu täältä DeLoreanin cocktailkouluun tarkemmin

 

4. Cocktailjooga

Tämä ohjelmanumero kruunaa cocktailkoulun! Kun drinkit on valmistettu yhdessä cocktailkoulussa, voidaan sen jälkeen  joogata rennolla meiningillä, samalla maittavaa juomaa hörppien. Cocktailjoogaan voi osallistua kuka vaan, liikkeet ovat helppoja aloittelijallekin. 

 

5. Yhteinen vaellus luontopolulla 

Pakatkaa eväät mukaan ja suunnatkaa kohti lähimpää luontopolkua. Valitkaa sopivan pituinen reitti, jonka kierrätte yhdessä ja lopuksi istutte nuotion äärelle nauttimaan eväitä.

Jyväskylän seudun luontopolut löytyy helposti esimerkiksi Visit Jyväskylän nettisivuilta

 

Kerromme vinkkejä yritystapahtumien järjestämiseen Evendan verkkosivuilla,  täällä ajankohtaista osiossa. Ensi viikolla kerromme 5 upeaa juhlatilaa Jyväskylän läheisyydestä ja vinkit juhlatilan valitsemiseen, joten ota sivut seurantaan!

Aurinkoista viikkoa kaikille!

Kategoriat: Yritystapahtumat